YagmurAnnesi stresten uzak dur bol bol dinlen Bebeğin uyuduğunda sende uyu temizliği falan boşver en önemli etkenler bunlar İncir, kuru dut, bol su, rezene helva bunları tüket bir de@Funda8989#13165956
cansugrn Mercimeginannesi123 bende kullanan arkadaslarimdan bestlak süt arttirici damlanin cok işe yaradigini duydum bende alcam henüz dogum yapmadm ama istersen araştir bi dene
Blossom Mercimeginannesi123 Düzenli sağım yapın. İncir, dereotu tüketin ve stres olmayın. Stres bunun sebebi. Emzirebilseniz zaten süt sıkıntısı çekmezsiniz. 😕 Allah yardımcınız olsun.
Buketkucuk Mercimeginannesi123 magnolia ye, rezene anne çayı iç, bol bol su iç, meme süt kanallarını harekete geçiren masajlar var internetten araştırıp o masajları yapabilirsin, bir de ılık duş al sürekli🙏🏼
Gamzeakd Mercimeginannesi123 bestlak damlayı çok öneriyorlar hatta alıp hastane çantama koymayı düşünüyürorum . suya damlatıyorsunuz bir deneyin isterseniz . Birde ben humana kullanmıştım öok memnun kalmıştım . Rabbim yardımcınız olsun 🥰
_hira_ Mercimeginannesi123 merhaba ilk çocuğumu 2 sene emzirdim ve hiç azalmadı sütüm . Ama her gün taze üzüm yedim . Kuru değil yani . Ve her gün loğusa şekeri içtim . Aktarlarda ve çikolatacılarda oluyor loğusa şekeri. İçine de 1 çubuk tarçın atıyordum . Hergün sabah akşam 1 bardak içtim . Her gün hurma da yedim ¾ tane
MomMomMom377 Mercimeginannesi123 instagramda anne sütü doktoru var şöye bi tarif var tek işe yarayan diye bunu deneyin isterseniz. https://imgyukle.com/i/LyNDD6
FasulyeveAnnesi3 Mercimeginannesi123 canım bol bol dereotu ye ve bol su iç bak gör sütün nasıl artıyo
gulsen03 Benim de ilk bebeğimde bir dönem azalmıştı sütüm, meme reddi yaşıyorduk. Galactago diye bir ilaç kullandım. Damla şeklinde. Faydasını gördüm. Ama bu sihirli bir ilaç değil yani herkesin dediği gibi uyumak dinlenmek stresten uzak olmak çok önemli. Bol sütlü günleriniz olsun bebişinizle 🌼