Mercimeginannesi123 Kizlar dogum yapali 27.gunum ilk basta cok güzel sutum geliyodu sonra yasamadigim stres kalmadı suan zor 50 cc çıkarıyorum git gide azalıyor bebeğim kuvezde prematüre doğdu kahrımdan ölecem hurma incir bol su rezene tahin helvası denemediğim bisey kalmadı gerçekten ise yarar bi ilaç bi cay bisey yok mu kimyonlu bi sut cayi var onuda deniyorum olmuyor çıldıracam bisey diyin ya
Mzgnormann Mercimeginannesi123 sen ne kadar yesende stres yaparsan boş olmaz stres yapma rahat ol dua et 🤲
Mom726272 Mercimeginannesi123 bende Bulgur pilavı haşlanmış mısır patlamış mısır farkediyo Du başka bişey denemedim stres yaparsan istediğin şeyleri ye gene faydası olmaz başta stresle baş etmen lazım
Mom726272 Mercimeginannesi123 bende Bulgur pilavı haşlanmış mısır patlamış mısır farkediyo Du başka bişey denemedim stres yaparsan istediğin şeyleri ye gene faydası olmaz başta stresle baş etmen lazım
esraMom1 Mercimeginannesi123 canım ayva ve dereotu çok süt yapıyor birde incir hurma falan da çok süt yapıyor 😇
EsraM Mercimeginannesi123 stres yapmışsın zor ama elinden geldiği kdr sakin olmaya çalış ve kafana takma o gelir merak etme inşAllah, bana komposto çok iyi gelmişti birde malt içecekleri
pptya01 Mercimeginannesi123 uyuyo musun. Benim göğsüm bomboş oluyordu sütüm olmuyordu azcık uyusam doluyordu
Alyamm_ Mercimeginannesi123 Sütlaç ve dut kurusu ama bunlar sadece bir işe yaramaz canım güzelce dinlenip uyuman ve stresi azaltman gerekiyor.
060631 Mercimeginannesi123 Annem kardeşim için bol bol marul yemişti, gerçekten artıyor, bol su da için, süt ürünleri de tüketin 🤲🏻🧿
eda2408 Mercimeginannesi123 mercimekli bulgur pilavı ve yannda taze yeşil soğan göğüsleriniz patlar sütten bizde herkes öyle yapar
Serrax Mercimeginannesi123 fitalive anne çayı var,yorumları çok iyi,doğum yapmadım ama şimdiden aldım. Bence bakabilirsiniz trendyolde de satılıyor kendi sitesi de var
Serrax Bir de eczanelerde anne sütü için damla satılıyormuş,denemedim ama çok duydum ondan da almayı düşünüyorum,denenebilir
Beyzan Mercimeginannesi123 canım mucizevi bir ürün yok stres hormonu süt hormonunu baskılıyor. Bebeğinin kıyafetini al kokla süt sağarken onu düşün. biliyorum stres yapmamak çok zor ama süt için buna mecbursun süt ve bol sıvı alımı iyi gelir. Bir de malt tabletleri var hap şeklinde onu araştır ama dediğim gibi hiç biri tek başına mucize yaratmaz Rabbim tez zamanda evladını kengi göğsünden emzirmek nasip etsin inşallah
Funda8989 Mercimeginannesi123 börülce tanesini haşla sonra icine dereotu maydonoz tazesogan dogra yag limon sık üzerine her öğlen 1tabak ye .Afiyet olsun😉