Yesimozdal serenty_123 Doğru söylüyorsunuz kaşıntı olduğun da pamukla sürdüğün an keser hemen kaşıntıyı ben yıkama olarak yapmadım ama pamuk ile silme olayı da baya engelliyor
serenty_123 Yesimozdal doğrudur bende öyle hiç denemedim ama sebzelerimi bile sirkeli suya basarım toxoplasma olmasın diye sonra yıkarım yani
Biranne1234 MrvCgn cipro hap birebir banada oldu geçenlerde aniden yanmaya başladı dayanamıyordum eşimi gönderdim nöbetçi eczaneden cipro hap aldı idrar yolu enfeksiyonu için hemen 20 dakikada kesiyo
serenty_123 Biranne1234 hamileyken kullanabiliyormuyuz normalde kesinlikle bire-bir kullandım da hamilelikte bilmiyordum gerçi doktorum gerek görürsek antibiyotikte kullanırız mecburi hallerde demişti ama
Biranne1234 serenty_123 evet mecbur kalınca kullanılıyor eşim hamile olduğumu söyleyip almıştı zaten antibiyotikten daha iyi bence idrar yolu için
serenty_123 Biranne1234 Evet doğru yıllarca kullandım tek bir hap bile anında kesiyor tüm yanma ve aciyi çok etkili bir ilaç
mmavi Bol su icin , ayaklarinizi sicak tutun mutlaka. idraririnizi tutmayin. Kadin dogumcunuzda soyler zaten endise etmeyin🙏🏻
Alinamoms MrvCgn ben sirkeli su yaptım daha beter oldu kuzum tek çare bol su sabah akşam su anca o zaman geçiyor yoksa ilaç bile bazen faydasız. Ama bol su içip bol tuvalete gidince 2 güne geçiyor.
bankaci26 MrvCgn 20 haftayı geçtik hamilelik başlangıcından beri tam gaz devam yanma ağrı ilaç kullandım geçmedi bol su iç sirkeli suyu bende yapıyorum tavsiye ederim ama su oranı fazla olsun inşallah geçer seninki hemen korkma