MrvCgn Kizlar idrar yolunda aniden bi yanma basladi biraz once. Cuma gunu randevum var ne yapabilirim bana birseyler deyin lutfen
Biranne1234 MrvCgn cipro hap birebir banada oldu geçenlerde aniden yanmaya başladı dayanamıyordum eşimi gönderdim nöbetçi eczaneden cipro hap aldı idrar yolu enfeksiyonu için hemen 20 dakikada kesiyo
Alinamoms MrvCgn ben sirkeli su yaptım daha beter oldu kuzum tek çare bol su sabah akşam su anca o zaman geçiyor yoksa ilaç bile bazen faydasız. Ama bol su içip bol tuvalete gidince 2 güne geçiyor.
Mira28 Bol bol su ic ic camasirini 2 3 kez duzenli degistr ütüleyerek giy canm nemli birakma orani doktorn ilac verir hemn zaten allah sifa versin.
Ebrulisss Canim sorun yapma bir zarari olmaz ben 1 ay cekdim suyla atlatamadim , en son doktor fitil antibiyotik verdi gecti . 3-4litre arasi su ic yesillik tuket bi sorun olmaz diye dusunuyorum stres yapma 🤲🏻😘
serenty_123 MrvCgn Yok kadın doğumcum söyledi yoksa tavsiye etmezdim emin olun ılık suya karıştırıp yıkayacaksınız zaten ben hep öyle yapıyorum 15 haftalık hamileyim şuana kadar çok iyi geldik şükür
Yesimozdal serenty_123 Gayet mantıklı sirkeli su mikrop oluşumunu azaltır. Mantar da bile sirkeli su önerilir
serenty_123 Mira28 neye göre zararlı dediniz pardon hayır ben kadın doğumcu onaylı olarak söyledim de yani hoş kalkıp sirkenin kendisiyle yıkayın demedim farkındaysanız ılık suyla karıştırın dedim ki bunu da doktorum söyledi yanlış bisey söylemişim gibi lanse ettinizde 🤔
serenty_123 Yesimozdal kadın doğumcum söyledi bende ilk duyduğumda eminmisiniz demiştim ama cidden ise yarıyor denedim bakteriyle mücadele etmiş bir insanım yıllarca çok şükür anlık en iyi gelen doğal yöntem bu oldu
Yesimozdal serenty_123 Doğru söylüyorsunuz kaşıntı olduğun da pamukla sürdüğün an keser hemen kaşıntıyı ben yıkama olarak yapmadım ama pamuk ile silme olayı da baya engelliyor