_TuBaa_
Maşallah rabbim hayırlı evlat etsin inşallah
Şükür ki... Şeker Portakalım 🍭 ile Kavuştuk... 🐣🥰
- Düzenlendi
Bsmlh
Allah razı Olsun arkadaşım 🥰 Amin inşallah.
Rabbim şeninde sıkıntılarını gidersin, şifa versin bilip bilmediğin bütün Hastalıkları gitsin inşallah.🙏 En güzelini yazmak nasip olsun sanada. 💐
Bebeğinle bütün sıkıntılarınız gitsin inşallah. Haberlerinizi bekliyorum inşallah.🙏❤️❤️
Amin Allah razı olsun ❤️🙏
Rabbim size de nasip etsin inşallah.
- Düzenlendi
_TuBaa_ ne güzel bi doğum hikayesi 🙏 rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin sağlıkla büyüt yavrunu inşallah rabbim acısını yaşatmasın🙏 Emziren annenin duası kabul olur derler 22+1 günlük hamileyim ve kesede delik var sızıntı oluyor bende doktor dün bebeğin suyunda bir derece azalma var dedi o deliğin kapanması lazımmış yoksa bebeğim tehlikeye girecek ne olur benim için dua eder misin bende sağlıkla vaktinde kucağıma alayım yavrumu o delik bian önce kapansın rahat bi nefes alayım bende 🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelere sağlıkla yavrularına kavuşmayı doğuranlara sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏 Bana ve miniğime de şifa versin🙏
Amin Allah razı olsun… 💐
Hayır spontane gelişen bir doğum olduğu için. Zaten gittiğimde 8 cm açıklık olmuştu. Tek şey bebeğimi aşağıya indirmekti.
Ben sancı çekerken yatamadım yürümek iyi geldi ve direkte ıkındım. Sonra çatal kısmında ki ayaklarımızı koyduğumuz yer iyi geldi. Pozisyon olarak bu iki yerde ıkınmak iyi geldiği için doktorum için verdi sadece bebek geldiğinde çatala yatmak zor oldu 🤣
Allah razı olsun arkadaşım…💐🙏
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, Rabbim bebekleri için şifa bekleyen bütün annelerimize şifa versin. Rabbim sıkıntınızı gidersin inşallah. Rabbim en güzelini sizede yaşatmayı nasip etsin, sağlıkla kucağınıza alın buradan da kavuştuk diye haber edin. Size en güzel duamız Rabbim Şafi ismi ile size şifa versin, bilip bilmediğiniz bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah 💐❤️
Ayra uBaa_#13172096