istanbulluanne Because ilk 3 ay yalnzca folik asir kullanıyor çoğu canm. Banada 3. Aydan sonra vitamin ,magnezyum ve demir ilaci verdi.
istanbulluanne Kanarya balik yağını ayricami verdi bana balik yagi vermedi doktorum ocean mummy diye bi vitamin verdi iceriginde balik yagi,folik asit,demir ve 4,5 cest d bilmem ne vitamini var bide ayrca d3 vitamini verdi sprey.
Kanarya istanbulluanne evet canım ayrı krilom omega 3 (balıkhapı) , decavit vitamin, gyno ferro demir hapı, devit d3, hepsi ayrı ayrı
istanbulluanne Kanarya Anladm canm her doktor farkli demk ki ben su an 5 ilaç kullanıyorum valla çok geliyor bana ama bir bildiği var heralde bende bide akdeniz anemisi var kan ilacida kullanıyorum. Gecen hafta hafif kanamam oldu progestanda verdi her yer ilaç 😒
Kanarya istanbulluanne çok geçmiş olsun canım. Rabbim şu dönemi sağ salim yavrularımızı kucağımıza alarak atlatmayı nasip etsin🙏 bende hepsini sabah içiyodum bide çalışıyorum dokunuyo sersem gbi oluyodum şimdi akşam içmryr başlıyorum etkisinin daha azalacağını söyledi doktor 😑
istanbulluanne Kanarya Aminnn canm insalh evet banada dokunuyor cok bas dönmesi yapıyor yerimden kalkamiyorum bende randevumda soyliycem bakalm.
BraAkayBulut Because vitaminlere üçüncü Aydan sonra başlanıyor zaten .. vitaminlere kadar sadece folik asit kullanılıyor doktorun her doktorun dediğini demiş çıldıracak ne var anlamadım 😁😁