Because 4 haftalık hamileyim. DÜn doktora gittim tahlil yaptırdım 293 çıktı hcg m. Yalnız ustrasomda gözükmedi erkenmiş.d vitaminim eksik dedim doltora ilk üç ay önermiyoruz dedi.bebeğin şuan organ ve sinir sistemi gelişiyor etkilenebilir. 3 Aydan sonra vercekmiş. Siz ne yaptınız yoksa benim doktormu çıldırdı😂😂😂😂lütfen acil cevap sizede böyle bişey denildimi🤗🤗🤗
deletedmom24 Because ilk aylarda folik asit takviyesi alabilrsin sadece çıkdırmamış gayet olur bişi demiş :) ultrasonda da bir haftaya görünür diye tahmin ediyorum
Deletedmom15257 Because dr senden daha çok düşünür bebeği merak etme başta folic asit 12 haftaya kadar s0nra takviye yapiliyor
Zulal09 Deletedmom15257 Bende 16 haftalık hamileyim folik asit olarak folwo vermişti doktorum hala bıraktırmadı geçen sorduğumda sonuna kadar kullancaksın onu dedi içerisinde demir çinko magnezyum b 12 hepsi var sanırım o yüzden bıraktırmıyor birde omega3 ekledi 🙄 hap yutmaktan da hiç hazetmiyorum ama kuzuya takviye 😊
drya benim d vitaminim her zaman dusuktu ve hep kullaniyordum zaten. hamile kalinca birakmalisin falan denilmedi. 8+3 haftaligim ve hala her gun folik asit ile birlikte d vitamini hapi aliyorum.
Arya92 Because d vitamini sağlık ocağı 9.haftadan sonra dedi doktorum 12.haftadan sonra verdi.12.haftaya kadar sadece folik asit verdi
Deletedmom15257 Zulal09 ayyy o regenesis mi senin de ya bende çok zorlaniyorum cokk c.tesj gidince değiştir dicem ya bu n3
Yoncaarslan Folik asidi hamileliğinin sonuna kadar kullanacaksın dedi doktorum bana, şuan B12 takviyesi kullanıyoruz 11+2 yiz. Bidahaki ay Decavite başlayacağız dedi 🤔
Aygndnc Because kemik gelişimi için süt kefir ev yoğurdu önermislerdi bana bende kemik erimesine bağlı d vitamini eksikliği vardı 3. Aydan sonra da devit3 damla başladı doktor folik asit alımına dikkat edin o da bebeğin gelişimi için çok önemli korkmayın bende daha da fazla düşmedi bebeğimiz bizim sıkıntılı yerlerimizi onarıyor 😍🤗
tco Because d vitaminin en onemli kaynagi gunes gunde 10-15 dk yuzunuzu ve kollarinizi guneslendirin yeteri. Benimde dusuktu doktorum ilac kullandirmayi hic sevmez . guneste otur gunde 10-15 dk dedi. suan cok iyi d vitamini degerim.
Zulal09 Deletedmom15257 omega 3 ü almadım henüz ismi akrill sanırım canım regenesis kullanmadım ben 🤷🏼♀️ Folwo ve akrill kullanıcam yani şimdi 🤦🏼♀️
Deletedmom15257 Zulal09 benimki büyük ve kuru içene kadar oluyorm resmen 20 haftaya gircem yarın dr gdinc3 degirtir dicem yaa
Eliffff Because canım ilk 3 ay folik asit kullandım.3aydan beri de ferrum ve genessis max kullamıyorum.doğuma kadar kullanıcaz dedi doktorum.
Kanarya Because benimde gebeliğimin ilk haftalarında çokk düşüktü ama 13.haftada başlattı, çoğu doktor önermiyor erken başlamayı, 13.haftada balık hapı, kan hapı, d vit, decavit multivitamine başladım 👍
istanbulluanne Kanarya balik yağını ayricami verdi bana balik yagi vermedi doktorum ocean mummy diye bi vitamin verdi iceriginde balik yagi,folik asit,demir ve 4,5 cest d bilmem ne vitamini var bide ayrca d3 vitamini verdi sprey.