[silindi] 92burcinkilinc- yatmadan evvel abdest alabilirsiniz. Yataginizin etrafini altini gun icinde sirkeli su ile silebilirsiniz. Yine gun icinde her gun mutlaka 9 ayetel kursi 41 ihlas 41 felak 41 nas okuyup uzerinize sivazlayabilirsiniz. Hizbul bahr duasini yatmadan evvel okuyabilirsiniz. Bizim ruhsal yapimiz etkileniyor ozellikle de hamileyken daha zayif hale geliyoruz. Vesveseler vs olabiliyor. Bunlari yaparsaniz insaallah manen kuvvetlenirsiniz. Abdestli olmaya ozen gosterin insaallah hem bebeginize giden her lokma abdestli bi sekilde gider ona kan can olur. Seytan bizi bu seylerle oyalayip zihnimizi dolduruyor. Insaallah ona mahal vermemek lazim 🤲🏻🥰 rabbim hepimize mesakatsiz dogumlar nasip etsin bu sureclerimizi eslerimizle muhabbetlerimize vesile eylesin 💕🤲🏻
threestar 92burcinkilinc- evet basından beri hep değişik karman çorman ve korkulu seyler gördüm genelde 😑
seydaeg 92burcinkilinc- hormonların değişiminden sanırım çoğu hamile kabus görüyor. Hatta bu yüzden düsük yapan bile var. Annem de öyleymiş. Nas Felak dışında bir de yastıgının veya yatağının altına bıçak koy demişti. Aşırı hurafe geldi ama ısrar edince koydum rüyalar kesildi🤷🏻♀️
92burcinkilinc- seydaeg bu günde değil her gün kötü rüyalarla uyanmaya devam ettim allah korusun inşallah olmaz kötü bişey canım duamı hep okuyorum ama ona rağmen görüyorum 😔
Mucize21 Benimde oluyodu hep sıçrayarak uyanırdım sonra her gece sağımA dönüp 7 tane ayetel kürsi okudum duamı yapıp uyudum çok şükür bitti rahat rahat uyuyodum 🙏🏻♥️
Naz11 Bireylulmasali ayy ne güldüm ya bende rüyamda gördüm eşim beni aldatıyor kalktım telefonu karıştırmaya şansa şifresini değişmiş gizlice parmak izi okuttum içinde hiç birşey yokmuş🤭 tekrar uyudum sabah kendisi şifreyi değiştiğini söyleyip gösterdi 🤭🤭🤭 bu rüyaların devamı çok oldu tabi 😀😀😀😀
Betulela03 Daha bir hafta öncesine kadar yeşil yılanın beni kovaladığını gördüm yılandan çok korkarım hemde hani bu benim için en korkunç şeydir çığlıkla uyandım. Hamileliğimde de hep böyle oldu eşimin beni aldattığını gördüm hatta çok kızdım eşime Allah demekki bı msj gönderiyor diye dalga geçtim 😂
92burcinkilinc- Betulela03 😂bende msj olarak aldım başlarda ama artık her gün kötü farklı rüyalarda görmeye başladım msj almayı bıraktım . Bu günde kapkaça uğruyordum tlf almak istedi bıçak gösterdi sonra eşim geldi ama korkudan bebeğime bişey olduğunu düşündüm uyandım hemen 😧bunlar daha ne kadar devam edecek acaba uyumaya korkar oldum
Betulela03 92burcinkilinc- vallahi ben şuan 35. Haftama giricem hala devam ediyor daha dün bissuru saçma sapan kabuslar gördüm😀
Papatya_1 92burcinkilinc- bende 5 haftalığım öğrendiğimden beri rüyalarım çok kötü ilerliyor sürekli eşimin aldattığını görüyorum 😣
Ozbk Aldatma görmek benim rüyalarımın yanında hafif kalır 😁 adam mi bicaklamiyorum , boğazını mi kesmiyorum neler neler😁En son çekiçle 2 kisinin kafasını eziyordum 😁 zombi falan kovaladigim da çok oluyor alıştım artık😁
92burcinkilinc- Ozbk 😂😂😂😂bak bu çok değişik . Artık günlük mü yazsak gördüğümüz rüyalarla ilgili napsak canım 😂😂
Busra3496 92burcinkilinc- ben de senin gibiydim kaç kere düşüyormuş gibi uyandım. Kötü rüyalarımı saymıyorum bile. Her sabah uyandığımda soluma tükürmekten yıldım 😂😂😂 ama bence bilinç altımızda yatan korkular bu şekilde ortaya çıkabilir sen yatmadan önce dua oku ben okuyunca biraz daha rahatlıyorum sanki
92burcinkilinc- Busra3496 bende okuyorum hep dua canım ama rüyalar bitmiyor yani hayatım boyunca toplam bu kadar rüya görmüşümdür anca ardı arkası gelmiyor her gün değişik bi kötü rüya . Bakalım allah yardımcımız olsun 🙈
Sehertass 92burcinkilinc- bende böyleydim canım hamilelerde oluyormus bu sürekli ama ben suan atlattım galiba uzun zamandır görmüyorum artık çok şükür okuyark yat sürekli ve sırt üstü yatma genelde öyle yatınca oluyor
92burcinkilinc- Sehertass sırt üstü yatmak sakıncalımı canım neden ? Ben 6 aya kadar istediğimiz gibi yatabiliceğimizi duydum genelde doktorlardan ama