AyeglGzkaraKarabulut Sevgiarslan ayy benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle olmamıştım ama ısrarla zaman geçseydi diyorum ve ben 22 haftalığım daha geçmiyor ☺️☺️
Sevgiarslan Hilal1206 Bendede çok oluyor o canım belim kitleniyor bazen yurumeye başlayınca 2 büklüm oluyorum aşağıya cekiyo bebek🙄
Sevgiarslan ozgeilhan Son aya kadar hemen geçti ama şuan zaman durmuş gibi. Eşim heyecandan deli oluyor hayal ediyoruz sürekli 😇😊
Leylakaya42 Sevgiarslan bende 34 haftalığım ağrılarla geçiyor bakalım bı an önce bebegimi kucagıma almak istiyorum 😍😍😍
Sevgiarslan Leylakaya42 Her an gelecek gibi hissediyorum bazen ama sağlıkla gelsin tabi. Bi alalim kucagimiza kokusunu içimize çekelim baska birsey istemiyorum 😇
Gizemre Son 10 gün geçmiyor desekte korkuyorum galiba o günün gelmesinden ve 19 haziran için sezeryan günü verdi doktorum 😥
Aysegulflz Sevgiarslan bende 34+6 sanki hiç geçmiyor gibi o kadar yavaş ve cok halsizlik başladı hiç bir yerim tutmuyor
Sevgiarslan Aysegulflz Aynı ben 😃 bel ağrıları kasılmaların çok oluyor gunde 2 3 kez geliyor normal mi bilmiyorum tabi. Aşağıya doğru çekiyor zaten benimkisi döndü korkuyorum o yüzden doğabilir mi acaba diye🙄
Gulsam Bugün tahmini dogum tarihimiz ama halen ses seda yok. Doktordan geldik demin ne acilma var ne sanci nazli kizim bekletiyo. Bu durumda vakit hic ama hic gecmiyo her an hazir durumda
Leylakaya42 Sevgiarslan ayy inşallah canım Rabbim sağ selamet bı avazda doğurmayı nasıp etsin inşallah ❤👼