Sevgiarslan 34 haftaligim zaman hiç gecmiyor kızlar. Merak heyecan sabırsızlık içim içime sığmıyor adeta😇😇 sizde durumlar nasıl 😊
sevginanc Sevgiarslan Bizim de son 47 günümüz 😊 günler hem geçmiyor hem de zaman azaldıkça korku heyecan duygular birbirine karışıyor 😕💜💜
Pasaannesi Sevgiarslan aynen öyle kesinlikle katılıyorum son 45 gün koskoca aylar geçti son günler geçmek bilmiyor sanki 🤦🏻♀️💙👶🏻
Sevgiarslan sevginanc Bi an önce vakti gelse de kucagimiza alsak. Rüyamda emzirirken görüyorum gerçekmiş gibi hissediyorum rüyası bu kadar güzelse gerçeği kim bilir nasıldır 😊😊😊
Sevgiarslan Pasaannesi son 39 gün ama gözümde sürekli büyüyor. Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayi nasip etsin🤗😇
Kmelikem Sevgiarslan aynen hiç geçmiyor hemde 🤦🏻♀️ Son 36 diyor ama bakalım 😕 bari şu son 36 günde biraz uyuyabilsek ama oda Yok 😬
Sevgiarslan Kmelikem Ay hiç sorma sağa yatamıyorum sola yatamıyorum nereye yatsam o tarafa vuruyor 🙄😑
B8use Sevgiarslan dogumum 22 temmuz tahminen doktor daha sezaryen mi.normalmi.birsey demedi kizima diyorum erken gelme annecim daha kiyafetlerini yikamadim diye anne karnında tembihliyorum 😁 korkuyorum insallah zamaninda gelir cunku ev tasiyorum 😫😫😫
Seqnem B8use bana da 22 Temmuz dedi ama Pazar gününe geliyor, ertesi gün olsun Aslan olsun diye bekliyorum :)
Hilal1206 Bende 34 haftalığım ve şuan annemle birlikte temizlik yapıyoruz kasıklarımda ara ara sancı ve 2 gündür rahmimde batma hissediyorum karnımda iyice aşağı indi sizce doğum belirtisimi inş 38 e kadar bekler bebeğim 😕
Sevgiarslan Hilal1206 Bendede çok oluyor o canım belim kitleniyor bazen yurumeye başlayınca 2 büklüm oluyorum aşağıya cekiyo bebek🙄
ozgeilhan Benim de son 52 🤪😇 valla çatlıcam artık insan bekleyince cidden geçmiyormuş son zamanlar yaklaştık diye içim içime sığmıyoorrr artık kucağımda dursun istiyorum ben ya 😍💖
Sevgiarslan ozgeilhan Son aya kadar hemen geçti ama şuan zaman durmuş gibi. Eşim heyecandan deli oluyor hayal ediyoruz sürekli 😇😊