Sibelgulerbaylan Allah razı olsun canım sana da nasip olsun inşallah sağlıklı bir bebek❤️ Bana doktor süre vermedi düşükten sonra bi şey söylemedi normaldir dedi kayınvalidem ebe olduğu için korunma hemen tutar demişti bana . Çünkü kürtaj değil düşük olmuştu ikisinin arasında fark var kürtajdan sonra hamilelik biraz daha zormuş ama düşükte rahim temizleniyor ve bir sonraki döllenme için hazırlık yapıyormuş ikinci gebelik daha sağlıklı oluyormuş ve şunu da duymuştum düşük varsa o gebelik sağlıklı değildir o yüzden çok da üzülmeye gerek yok önümüze bakmak lazım Allah herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin.
ikinci gebeliğimde dikkat ettiğim şeyleri söyleyeyim 1. De hamile değilmişim gibi davranıyordum ağır kaldırıp süpürge çekiyordum ve zaten var olan bel ağrısını daha da şiddetlendirmişti bu hareketler. İlk 3 ay sakıncalıymış zaten benim haberim ani hareketlerim vardı mesela. 2. De bunlara çok dikkat ettim doktor uzun yürüyüşleri bile ilk 3 at yapma demişti bende sürekli yattım ev işini çok basit olanları yaptım evi toparlamak gibi şeyler sadece. İlk 3 ay dikkat edilmesi gerekiyordu ama ben 5 aylık olup bebeğimi hissetmeye başlayana kadar elimi bir şeye sürmedim 6 aylık olunca daha yeni yeni süpürge çekmeye başladım eski rutinime döndüm yine kendimi çok yormadan ev işlerimi günlere bölerek yaptım şu anda da öyle yapıyorum hareketlerim kısıtlanmadı 36+6 haftalığım 10 kilo aldım çok ağırlaşmadım her işimi kendim görebiliyorum çok şükür. Çok uzun oldu umarım yardımcı olabilmişimdir.