Canannakdeniz Seztu 😂😂 kız 2 gün sonra 3 hafta 4 günlük oluyor o gün evde yapılan testte pozitif görme ihtimaliniz yüksek diyo ondannn🥰😂😂🙏🙏🙏
Seztu Canannakdeniz ayyy hadii inşallahhh 😂😂😂 yapp ozamann gec döllenme olabilir amaa bendede hiçç belirti yokk yaa hasta olcam gbi sivilcelendimmm 😂😂😂
Canannakdeniz Seztu kız senin adetinin bende önce ama demekki senin günün az dongum benim valla düşükten sonra 12 20 günde bi olmaya başladım düzeldi şükür normalde 30 32 34 35 37 en fazla 45 gün degisiyo sürekli genelde benimkide yanlışca olabilir genelde 32 diye hesaplıyorum en fazla 32 37 günler arası oluyorum cunki
Meis fethiyeli48-48 ha tamam bende şimdiki testin öyle sanmıştım🙈 erken olduğunu biliyorum kuzum görümcemle baya heveslendik 😍çıkmasa da bi macera yapalım dedik 😇çıkmazsa her türlü hasta olmayı bekleyeceğim 😃
fethiyeli48-48 Meis ah kuzu bide çıkar sonra habire kan vermek zorunda kalırsın ya hadi bakalım hayırlısı beni de haberdar et bakayım merak ettim
Meis fethiyeli48-48 çıkarsa zaten bi şok yaşarız😃 haber ederim kuzum 🥰 ara ara vermeyi düşünüyorum hemen doktora gitmek istemiyorum ilkinden tecrübelendim biraz değerin durumuna göre doktor artık 😇
Canannakdeniz Seztu ne güzel ama şeymiş ya ben sormuştum bunu doktoruma her ay oluyorsan sorun yok dedi düzensiz sayilmiyo yinede dedi ben daha önce hiç muayne olmamıştım kist falan var sanıyodum acaba ondan mi boyle oluyo falan diye bi gitmek istedim doktora ilk defa onada bin pisman oldum dusuk sebebimi ona bagliyorum cunki yinede çok şükür hiç bir sorunum çıkmadı varya ben durdum durdum hamileyken gitmisim doktor bilemedi vitamin ilaçları yazdı alttan muayne oldum falan ama gerçi ilaç yazmadan kan testi vermiştim adete 5 gün kala bisey çıkmamıştı doktor ondan yazdı ilacı yok diye ama varmış vitamin ilaçları düşme sebebi olabilir mi sence bilgin var mı
Seztu Canannakdeniz yok canım düşme tehlikes olur mu daha iyi besliyo bebegi senden alamadıgını ondan alıyor senin haberin yokken bende vitamin ilacı kullanıyorum düşükten sonra verdi doktor
Canannakdeniz Seztu sebebini çok merak ediyorum kendimi suçluyorum hep ilaç içtim diye ☹ 2. 3. Düşükten sonra araştırıyoruz dediler hiç bisey demediler şu yüzden falan diye bak sinir oldum o lafı duyunca varya sebebini bulsanda 2. 3. Düşükler olmasa işte ne saçma düşünce aslında b12 kullandım iğnesini d vitamini vs birsuru ilaç yazmıştı yağ gibi biseyler vardı bide iğrençti onları içecektim çatlama iğnesi falan yapalım dediler ama düşük yaptıktan sonra gitmedim bidaha arayıp söylemedimde hiç böyle böyle oldu diye anlayamadı hamile olmadığımı ondan bisey beklemem artık dedim kestim bağlantıyı hiç biyere gitmedim sonra ilk defa gitmiştim zaten pin pişman oldum onada ama içim ferahlamıştı yinede kis vs bi sorunum yokmuş diye çok şükür 🙏🙏
Bfduam Durucukkkk normalde Adetinize yakın mı olurdu yumurtlamanız? ovulasyonda görmediğini varsaysak, ne gibi belirtiler oluyor yumurtlamada sizde? Ben ovulasyon yapmadığımyapmadığın için soruyorum.
Durucukkkk Bfduam hayır yumurtlamam genekde 17. Gün olurdu. Ama.bu ay çok mu stres yaptım anlamadim. Adetime 2 gün kala oldu yumurtlama. Bende herhangi bir belirti olmuyor yumurtlamada yada ben farketmiyorum. Ama bazıları akıntı olduğunu hafif kaşık ve bel ağrısını olduğunu söylüyor
Seztu Canannakdeniz yok kuzum yaa kafana kötü şey gelmesin saglıksız olmadıgı icin düşük oluyor ilaclarla alakssı yok gönlünü ferah tutt 😍 saglıksız olsa dogsa dahamı iyiii güclü bebek güclü bünyee rabbim en iyisini biliyorr 💋💋