fethiyeli48-48 Meis kız yok ilk gebeliğimde silik çıkmıştı adetten 3 gün önce daha adetim 23 de suan imkansız zaten test ve kanda çıkması bende sende kan filan verme negatif çıkar ve boşuna üzülürsün
Meis fethiyeli48-48 ha tamam bende şimdiki testin öyle sanmıştım🙈 erken olduğunu biliyorum kuzum görümcemle baya heveslendik 😍çıkmasa da bi macera yapalım dedik 😇çıkmazsa her türlü hasta olmayı bekleyeceğim 😃
ayisigi3 Canannakdeniz canım google a happy mom fotoğraf yükleme yazınca ilk çıkan sayfada açıklıyor.
ayisigi3 Canannakdeniz canım o linke fotoğraf yükledikten sonra sayfayı paylaşma tuşu var ya telefonlarda. Ordan kopyala deyip buraya gelip yapıştır diyeceksin. Tekrar dene istersen. Umarım anlatabilmişimdir
Canannakdeniz @Seztu 20210209_164429.jpg image/jpeg Şimdi oldumu acaba sanırım yine beceremedim resim yüklemeyi 😂
Canannakdeniz Canannakdeniz şükür oldu 😂 @Seztu evet kızlar negatif olduğunu biliyorum ama bide siz bakın çizgi falan gorecekmisiniz bakalım
Seztu Canannakdeniz yaaa biliyordık zatenn ama olsun yılmak yokk devam 😂😂 yarın sabahta ben yapıcam testt
Hsbb ZeynepDK anladım canım dogru diyorsun bostan yere heves oluyor insanda bekle bakalım hayırlısı olur inşallah 🤲😁❤
Hsbb Ozge353 iyi düşünelim iyi olsun bak bugun doktor bana stres olursan ve sürekli bebegi düşünerek ilişki yasarsan ihtimal düşer dedi