Zeynep0606 cgelmas cnm 24 gmhaftaligim gunde bir tane yiyorum bazen iki ama sezaryanim benim bu 3. Olucak normal icin birsey diyemem
Seymassrioglu cgelmas günde 1 tane 2 tane yiyebilirsiniz bence eğer canınız istiyosa doğum için bişi diyemm
Funda38 cgelmas kacinci haftasiniz bilmiyorum ama ortalama 34. Haftaya kadar günde 1-3 yiyip daha sonra artirabilirsiniz internette okumustum. Ama tekli sayi yemek sünnet tekli sayi olarak yeyin.
F-Gemi cgelmas 36.cı haftadayken doktorum başla demişti günde 3-5-7-9 tekli sayı olarak çoğalt dedi bende şuan 9 yiyorum. 39+1 haftalığım
Durdane_acar cgelmas canım ben 34de başladım günde 3 tane yedim 35te 5 tane şimdi 36 oldum 7 tane yiyorum günlük tek rakamlı yemeye dikkat et (1.3.5.9 gibi )
cgelmas Durdane_acar teşekkür ederin😇36.hafta içindeyim 5 tane yerim artık🙏 Kolay doğumlar hepimize🙏🙏🙏
MSBebek Durdane_acar ben geç kaldım hep basliyim dedim kendime ha bu hafta dur yarın derken çok tatlı yedim bugün yeniyim fln 38 haftalığım 😞
F-Gemi cgelmas aynen başlayabilirsin doktorum bana başla demişti zaten pat diye etki etmiyo haftalar sürüyo Rabbim şifasını göstersin hepimize inşallah🤲🏻💕
Eda115354 cgelmas daha yeniyim ama şekeriniz varsa dikkatli olun derim. Bi doktorunuza danışın yine de şekeriniz varsa tehlikeli yoksa şifa olsun 😊
F-Gemi Sevilay_47 3-5-7-9 şeklinde çift sayı değilde tekli olarak tüketilmeli doktorumda böyle önermişti hemde sünnet hurmayı tek sayı yemek💕
F-Gemi Sevilay_47 önce mesela 3 adet başlayın sonra 5 e çıkarın daha sonra 7 ye (yani çift sayı olmamalı 2 tane 4 tane gibi)
Celibon Ben hurmayı çok sevdiğim için ilk haftadan beri yiyorum. Günde max. iki tane. çok tatlı geliyor çünkü. Sütle çok güzel oluyor 😌