3prensesannesiii Aselinannesi2 Çok geçmiş olsun canım bebeğini sağ saglim kucağına alırsın inşallah enfeksiyon felan mi vardı o kadar erken hafta da suyunuz geldi ?
iremby Aselinannesi2 Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi büyütmeyi nasip etsin insallah geciktirmek icin igne falan yapılıyor diye duymustum durdurmak icin bir seyler yaparlar
Medine_25 Aselinannesi2 Allah yardımcın olsun canım Inşallah bir sorun olmaz sağlıkla ve vaktinde gelir inşallah bebeğin 🤲
Gokceeeee-_ Aselinannesi2 Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah biraz daha dayanır içeride moralini yüksek tutmaya çalış
T-aksoy Allah ım size bağışlasın yavrunuzu boş dua edip tevekkül edin Rabbim en doğrusunu bilir elbette çaresizliğe düşmeyin inşallah her şwy çok güzel olur ❤️
Aselinannesi2 Nnjwkwkl su geldi ben anlamadım az geşdi sonra biaranda fazlalastı ikinci de üçüncü yine devam ediyordu acile geldim doktorda baktı su gelmiş dedi
Sjsjsjfjmejxodmjk Aselinannesi2 içimi ferah tut canım RABBİM acil şifalar versin İNŞALLAH bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım RABBİMİZİN izniyle İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Derya63 Aselinannesi2 Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını kucağına zamanında alırsın 🤲🤲
BhrDnmz Aselinannesi2 hiiic korkma endiselenme doktorlar elinden geleni yapar hem Allah koruyor melegini daha nolsun icini rahat tut
Esraa54 Aselinannesi2 suyunuzun geldiğini nasıl anladınız?Sürekli mi bir kere mi geldi birde akıntıdan farkı nasıl oluyor acaba?Ben kendim içinde bugün şüphelendim de ondan soruyorum
derinsart Aselinannesi2 arkdasim o haftada doğurdu kizi simdi 4 yaşında ins erken gelmes ama yaşamaz diye düşünmeyin allah büyük