Aselinannesi2 24 haftalık hamileyim suyum geldi. Acılmam yok ama sürekli su geliyor yatış verdiler bebeğim erken doğarsa yaşamayabilir lütfen dua edin 🤲 çok kötüyüm Allah rızası için dua edin
Gizemdefne Hiç korkma bende 30 haftaligim suyu azalmış 5 gün yattım hastanede yeni çıktım doktorlar bir çaresini buluyor doğsa bile yaşar sen morelini yüksek tut yeterli
Kardelenn06 Aselinannesi2 Allah yardımcınız olsun rabbim evladını sana bağışlasın senide ona inşallah
Gizmolata Aselinannesi2 canım bebeğin yaşam sınırında inşallah Allah sana bağışlar🙏🏼 Dualarımız seninle olumlu düşün olumlu olsun.inşallah güzel haberlerni verirsin
_Mother_ Aselinannesi2 canım benim yaa kıyamam sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel düşün stres yapan lütfen inşallah sorun olmaz kendiliğinden durur akıntı bol bol uzan dua oku kendine
Tugbaslan3458 Aselinannesi2 Rabbım Şafi ismiyle şifanızı versin korktuğun yerlere ugratmasin yüce mevlam sağlıkla almani nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kadriye_sekerci Elinizi karnınıza koyup el mübdi tekrarlayın. Rabbim şifanızı versin inşallah. Herşeyün çaresi var. Çok zor anlıyorum ama üzülmemeye çalışın. Bol dua bol dinlenme.
ozge8- Aselinannesi2 allahim bebeginede sanada iyilik saglik versin insallah sag saglim kucagins alirsin allahtan ümit kesilmez
Buccu Aselinannesi2 benim 22 haftalıkken açılmam olmuştu doktor doğsa bile %70 yaşama şansı var demişti. 24 daha avantajlı ve doğumu durdurmak için ellerinden geleni yapıyorlar sen gönlünü ferah tut. 30. Haftadayız şuan. Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın 🤲🏽
Ayazzzzzz Aselinannesi2 Allah yardimcin olsun canım, inşaALLAH bebeyin sağ salim dünyaya gelir🌹peki suyunun bunkadar erken gelmesinin sebebi neymiş doktorun söyledimi?