Ozge1708 Smyra__ Ben taze embriyo transferi oldum canm bana serum takılmıştı vitaminli soya fasulyeli falan tutunmaya yardımcı oluyormuş. Çok şükür ilk denemede tuttu. 27+5 olduk.
Smyra__ Ozge1708 ewet aynı serum insallah yardımcı olur bana da ikinci demem bu . Gözün aydin 😇 Sağlıkla kucağına al evladını insallah 🤲
Ozge1708 Smyra__ Âmin canm Çok teşekkür ederim. Sende yaşarsın inşallah bu duyguları. Allah’ım emeklerini boş çıkarmasın inşallah. Sana da nasip etsin canm.
Semakrr Smyra__ Evet çok şükür 15 haftalık gebeyim 😊 çift transfer yapılmıştı birisi tuttu Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın çok zorlu süreçler gönlünüze göre olsun herşey 😌
Sivasss Smyra__ inşlllah canımm herşeyin hayırlısı Rabbim nasip etsinnn 🤲🏻☺️ Benmde ocakta toplandı bakalım inşllah uygun görürse Rahmi bu ay yapacak ☺️
Homeless20 Smyra__ onu bilmiyorum canım ben serum takviyesi almadım değerlerin çok mu füşükte yapıyorlar
Smyra__ Ikinci denem olduğu icin ilke gore daha detaylı oluyo vitamin eksikligide var zaten insallah faydasini gorurum bende 🤲😇