Smyra__ Selam kizlar dondulmus embriyo transferini adetten kac gun sonra oldunuz serum tedavisi uygulandimi sizlerde nasil oldu bu surec paylasirmisiniz?
mercimeginanne Smyra__ dondurulmuşu hakkında bilgim yok ama arada yorum yapki postun yukarı çıkaın bilenler görür belki
Sinem-b Smyra__ 18.günde transfer yapıldı bana. 5 ekim son adet tarihimdi, 23 Ekimde transfer oldu. 4 Kasımda da öğrendim.
Smyra__ Homeless20 10 gunde bir takılıcak bana balık yağı vitaminler falan var icinde ilkinde takıldım . Yarın kontrolum var 10 gün oldu henuz daha var o zaman 😶
Ozge1708 Smyra__ Ben taze embriyo transferi oldum canm bana serum takılmıştı vitaminli soya fasulyeli falan tutunmaya yardımcı oluyormuş. Çok şükür ilk denemede tuttu. 27+5 olduk.
Homeless20 Smyra__ onu bilmiyorum canım ben serum takviyesi almadım değerlerin çok mu füşükte yapıyorlar
Sivasss Smyra__ adet oldum canım yarın randevum varr bakalım dondurulmuştu embriyolar transfer şimdi ☺️Senin durum ne canım
baby3_ Smyra__ benimki dondurulmuş değildi ama 6 adet tarihimin ilk günü, transfer 25 hazirandı canım . Serum vs takılmadı . Hakkında hayırlı olsun gönlünce olsun
Semakrr Smyra__ Ben adetimin 20.günü dondurulmuş embriyo transferi oldum canım Serum tedavisi uygulandı
hilal8689 2 ocakta adet oldum. 18 ocakta transfer. Adetliyken bir antibiyotik, coraspin, prednol ve estrofem başlattılar. Transferden birkaç gün önce de prolutex, enox ve progestan başlattılar. Serum tedavisi görmedim.
Smyra__ hilal8689 anladım canım insqllah guzel haberler almişsindir mevlam emeklerimi zai ettirmesin insallah 🤲
Smyra__ Sivasss bende ocak ayinda gittim toplama islemi falan hepsi yapildi . Progestoron seviye yuksek diye bu ay transfer olucak .Tekrar adet oldum 2. Gün gittim kist vardi ilac verdi . Serum takildim . 10 gun sonra gel dedi yarin gidicem iste bakıcak kist gitmismi durum ne sonra gün vercek insallah 4 tane dondurulmusum var 2 tane koyulcak insallah hayirlisi olur hepimiz icin bu surecler 🤲🙃
Semakrr Smyra__ Evet çok şükür 15 haftalık gebeyim 😊 çift transfer yapılmıştı birisi tuttu Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın çok zorlu süreçler gönlünüze göre olsun herşey 😌
Sivasss Smyra__ inşlllah canımm herşeyin hayırlısı Rabbim nasip etsinnn 🤲🏻☺️ Benmde ocakta toplandı bakalım inşllah uygun görürse Rahmi bu ay yapacak ☺️