Lokumum Adelimm. Benimde oyle ufaktan ve sık değil.endişe etmeyin her bebek farklı...burayi okuyup kiyaslama yapmayin kesinlikle.😉
dilarasrbst Serapylmaz aynen öyle olacak valla canım 😂 28+2 haftalık olduk 😇 sen kac haftalıksın canım. 43 kilo ile hamile kaldim ve suan 58 kiloyum 🙈
Serapylmaz dilarasrbst maşallah az kalmış canim 🤗 ben daha 20 haftalık oldum 57 yle hamile kaldım 49a düştüm sonra 51 oldu kilo canm 😊
dilarasrbst 1PrensAnnesi insallah bakalım kuzumm 😍 Bazen çok ağır ve ani hareketleri oluyor ve hep aşağılarda geziyor hanımefendi bi ara ayaklarini kanala yerlestirmistii
dilarasrbst [bilinmeyen] ahahahahah pijamamın tisörtü göbegimin yarisinda evde kirli gibi geziyorum göbek acik 😂😂😂
ikizannesiFilizkaradogan [bilinmeyen] aa ne güzel benimki cok minik minik hareket ediyo kıymıyor annesine 😀
Zeyzeyy Serapylmaz erkek 👼🏻 Benim cuma günü lekelenmelerim başladı ama doğum hala yok dua edin bana 🙏👼🏻🤰🏻
Serapylmaz Zeyzeyy maşallah canım nisanın gelmiştir inşallah bir avazda dogurursun kucağına alırsın 💙 🤗