Serapylmaz cansuece evet canım anne olmak çok güzel bir his karnımıza bebeğimiz düşer düşmez o duyguyu yaşamaya başlıyoruz gecemiz gunduzumuz küçük minikleri kucagimza alma hayaliyle bürünüyor 😊😊 sağ salim kucagimiza alırız hepimiz insallah😊😊
1PrensAnnesi Serapylmaz genetik olarak öyle derlerdi biyoloji derslerinde kızlar baba tarafi oğlanlar anne tarafından alırmış genleri 😍 inş öyledir
1PrensAnnesi Serapylmaz tabiki oluyo hatta artmaya başladı 30haftadan sonra ağrılarda eşlik ediyo o toplanmaya
Serapylmaz 1PrensAnnesi öyle olduğunda çok tedirgin oluyorsundur. Zor geçiyordur canım ben smdiden Hamileligimden beri çok evham yapıyorum benim kocayı delirtecegim bu gidişle 😂😂
Serapylmaz 1PrensAnnesi bende uyku sersemiyle karnıma dokunup uyu yavrum daha erken diyorum geri uyuyorum tekrar tekme yiyorum 😂😂
1PrensAnnesi Serapylmaz plasentanın aşağı yerleşmesi problemim olduğu için 7.aya kadar sürekli kanamalı oldm cnm şuan o kadr rahat gelioki bana herşey sancılansamda takmıyorm o yüzden beterin beteri var😍
Serapylmaz Zeyzeyy her an dogurabilirsin canım 😂😂 maşallah bizede o günler nasip olur insallah 😊😊 cinsiyet ne 😊
Zeyzeyy Serapylmaz erkek 👼🏻 Benim cuma günü lekelenmelerim başladı ama doğum hala yok dua edin bana 🙏👼🏻🤰🏻
Serapylmaz 1PrensAnnesi canım zor dönemden geçmişsin gerçekten.. dediğiniz gibi beterin beteri var halimize çok şükür .. 💙
Serapylmaz [bilinmeyen] ben 57 kiloydum hamilelikte verdim 49 a düştüm canım şimdi 51 kilodayim minyon tipli biri olmalısın 😊