Sen1meleksin nevfel kaç kilosun canım Ben 64 üm şuan doğum sonrasını düşünürsek ne alsamki bulursam eğer salaş olsa iyi olur
nevfel Sen1meleksin kilom 73 7 bck aylıgım uzerime yapismadi cok rahat sadece kalpleri yikannca soyulabilir
KbrErr Ben gittigimde kirmizi kalmamisti, pembe m beden aldim. Ben cok begendim, ilk defa bimden pijama almama ragmen ☺
KbrErr Sen1meleksin Ben m beden aldim suan 34 haftalik hamileyim, 66 kiloyum. Ama benim karnim cok cikmadi, hamilelik surecinde de cok kilo almadim. Yani kaliplari kisiye gore degisebilir. Fakat kumasi gercekten guzel pamuk gibi
hamisanne33 bebishmom ben bugün gittim bitirmislerdi çok uygun çünkü kalmamış çok üzüldüm benzerleri 100 tl lc waikiki de
Sen1meleksin hamisanne33 yaaa ben iki bime gittim ikisindede s beden kalmış bende aldım açıktı baktım ufak değil s falan rahat 60-65 kiloya olur yani boyum uzun emin olamadım aldım geldim uygun olunca ama oldu yani
Sen1meleksin KbrErr bugün aldım bitane kalmış pembesi kalmış s vardı aldım küçükte değil bu halimde bile oldu👀64 kiloyum ama boyum uzun olsu dediğiniz hibi kalıpları değişiyor
Tevhide18 Sen1meleksin bende bugun 4 bim.gezdim s beden vardi genis.duruyordu ama cesaret edip alamadim suan 71 kiloyum 7ayligim daha 😊😁ama cok guzeldi
Sen1meleksin Tevhide18 ben aldım cesaret edip çünkü sordum açamıyoruz bakamıyorz alsam değişim iade olur mu diye tabi geri alırız dedi.
Tevhide18 Sen1meleksin olmadi bende bi kac bime daha bakacam.olmazsa s bedeni aliyim olmazsa iade ederim bende
Mrtmn Sen1meleksin benimde çok hoşuma gitti fiyatta gayet iyi malıda güzeldi fakat bedeni kalmamıştı malesef alamadım