Dilanbozkurt Sen1meleksin ay canım ben gittim aldım m beden küçük geldi l bitmişti. Aşırı üzüldüm. Ama aşırı yumuşak ve güzeldi ya çok üzüldüm bittiğine
Kuzucumm Sen1meleksin ben aldim kırmızısı cok guzel tavsiye ederim alabilirsiniz kalite olarak aynisina 130 tl ye sormuştum 60 tl ye hicbisey degil dogumda eve gelindiğinde mecbur ikinci bir gecelik giyecegiz hatta pembesini almadigima pisman oldum 🤭
058elf Sen1meleksin nur2 Edakuz58 kızlar ben aldım kırmızı olanı çok güzel m aldım fazla kilo almadım doğumdan sonra da göbüş giderse rahat olur diye düşünüyorum. Malı da çok güzel aslında pembe alacaktm ama annem tam o renkten almıştı farklı olsun diye kırmızı aldım tavsiye ederim kaldıysa alın 🤗
Sen1meleksin Edakuz58 yaaaa aynısını düşünüyorum çok cici abende hastane için alacam pijama buda cok tatlı geldi alsam tuhafmı olur diyomda
gamzeserenn Ben aldım daha önce gelen pembe beyaz çizgiliden de almış memnun kalmıştım bununda kumaşı güzel bence esnek rahat penye kumaş bu kez kırmızısından aldım hastahane için 🌸
esilemerveker Ben aldım 🙋🏻♀️Pembe olanını aldım çok ciciydi Lohusa takımımın yanına yedek olarak koyacağım hatta 🥰
hamisanne33 bebishmom ben bugün gittim bitirmislerdi çok uygun çünkü kalmamış çok üzüldüm benzerleri 100 tl lc waikiki de
Sen1meleksin nevfel kaç kilosun canım Ben 64 üm şuan doğum sonrasını düşünürsek ne alsamki bulursam eğer salaş olsa iyi olur
2melek_annesii Sen1meleksin abim yengeme almış hediye olarak begendi baya kullanışlı duruyo dügmeli olması felan baya rahat