Papatya0605 Merhaba annişler nasılsınız ben 39+6oldum bugün bitti desek 40. Haftadayım gelmiyor😂plates topu üzerinde ne şekilde hareketler yapıyorsunuz acaba doğumu hızlandırmak için ❤️
F-Gemi Papatya0605 bende 39 haftalığım hergün 7-9-11 tane hurma yiyorum her akşam sıcak duş alıyorum açılmalar.olsun diye 🙈 2 gündür nişanım geldi ama sancı felan yok malesef beklemedeyiz
MS-2190 Papatya0605 yaaa benimde aynı sekilde 39+1 herseyi yapıyorum en az 1.5 saat yürüyorum squat sürekli çömelme merdiven çıkıyorum agrılarım da var ama gelen yok napcaz 🙈😂
Bilgeenur Papatya0605 40+1 🙄 0 belirti. Hurma yemekten sekerim cikacak artk ama tık yok. Pilates topunda zplıyorum gecen sıcak suda oturdm bi saat. İliskiyi hic kesmedik zatem ama yokkk. Vakit gelmeli sanirim ya bu yontemlere inancimi kaybettim😑
Papatya0605 F-Gemi bende maaşesef nişanda yok lekede yok sadece beyaz akıntı var bazen afedersiniz sümüksü kıvam dediklerinden oluyor o kadar ama nişan geldiyse bile hemen sancısı gelmeyen var kuzumda senin son günlerin ha geldi gelcek inşallah hazırda bekleyin:)
Merveakbulutt F-Gemi kuzum benimde nisanım geldikten 1 buçuk hafta sonra doğuma girdim bazı kişilerin nişanından hemen sonra doğum başlayabiliyor bazen 3 4 gün sonra bazen de böyle uzun sürebiliyor
Fatoos Bende 39+6 yım bugün sabahtan beri lekelenmem oluyor ama nişanım gelmedi sizde böyle bir durum var mı ?
Papatya0605 Fatoos canım lekelenmen oluyorsa hastaneye git her gebe nişanını göremeyebiliyoe nasıl bi leke ben mesela ilk gebeliğimde görmedim nişanımı hastanede kendileri aldı sanırım
Papatya0605 MS-2190 al bendende o kadar bugün balkon yıkadım eğildim yerleri sildim çamaşır yıkadım sepeti bilerek yere koydum ev merdivenli zaten 1000000 kez merdiven inip çıkıyorum ne gelen var ne giden😂
F-Gemi MS-2190 ben merdiven inip çıkınca karnım daha çok yukarı çıkıyo ya ondan sebep bıraktım merdiveni evde hareket ettikçe temizlik yaptığımda duş aldığımda felan karnımı daha aşağıda hissediyorum alt tarafımda baskı hissi oluyo ama merdivende tam tersi oldu niyeyse bebeğim daha çok yukarı toplanmaya başladı
Tsnckkk Yaaa ben 36 haftalığım ama aşırı korkuyorum acaba açılma olsun diye bunları yapcak psikolojim olur mu veya suyum geldi diyelim panikle miyim naparım bilmiyorum hem normal doğum istiyorm hem de kendi kendimi korkutuyorum sürekli kızlar 😢
Papatya0605 Tsnckkk korkma canım ilkim normaldi evet zorluğu var elbet ama geçiyor o an zaten sadece düşündüğün doğurmak oluyor sıkma canını dua et yapabilirsen normal yap
imerveg Tsnckkk al benden de okadar 33 haftadayim simdiden korkmaya basladim normal istiyorum basima gelecekleri bilmedigimden olsa gerek hem felaket bi cesaret hemde asiri derecede korku var 🤦🏻♀️
Fatoos Papatya0605 adetin bitmesine yakın artık kahverengi akıntı gelir ya onun gibi aynı ama rengi açılmaya başladı pembeye dönmeye başladı
F-Gemi Papatya0605 benim nişanım gelmezdi dee doktorum açılma varmı diye muayene ederken kendisi getirdi uğraştı lekelenmen olucak dedi 2 güne gelirsin sancılarla dedi ama sancı belirtisi felan hiç yok
MS-2190 Papatya0605 bende sümüksü beyaz akıntı olmuştu doktor nişan olabilir dediydi beyaz da olabilirmiş 🤪
MS-2190 F-Gemi benim kum torbası gibi komple hersey asagıda karnım aşagıya düşecekmiiş gibi alt tarafım da çok acıyo çok sabırsızım 😂
Papatya0605 F-Gemi haaaa bilinçlı yapmış canım doktorun ama bişe olmaz tabi sen kontrol et kendini genede
F-Gemi Papatya0605 evet evet onu farkettim bende normalde göbeğim aşağıya inmişti ama merdiven imip çıkarken yukarı toplandı top gibi oldu bi kaç sefer takip ettim öyle bıraktım. Sıcak duşla gün içinde de ayaklarımı sıcak su dolu kovaya koyuyorum damarları gevşetiyo ananem hep söyler onu uyguluyorum tavsiye ederim ağrılarım başlar gibi oluyo ayaklarım sıcak sudayken😊
F-Gemi MS-2190 nişan kahverengi siyah renk şeklinde gelirmiş ama bazılarında açık renkte oluyomuş mesela benim ilk iki gün ayıptır söylemesi kahverengiydi sonra açıldı rengi sizde gözetleyin yinede