MeltemPYZR BuFi2012 benim de kronik mide problemlerim var. Evinizde varsa hemen bir yemek kasigi kadar kuru naneyi kaynatip icin. Nane yoksa ilik sekerli su yapip icebilrsiniz. Agriya bunlar birebir. Gecmis olsun..
MelikeAkyzeliker BuFi2012 arkadaşa katılıyorum mideyle alakalı herseye iyi geliyor sakız bende sizde deneyin
zmq MelikeAkyzeliker sakız hava kaçırdığı için gaz yapıyor diyorlar ben çok seviyorum sırf gebelikte rahatsız etmesin diye çok çiğnemiyorum 😔
zmq BuFi2012 bi arkadaşım balı sulandırıp şerbet gibi içiyordu dene istersen. Bi kere öyle yaşadım Allah düşmanıma vermesin dedirten cinsten. İnşallah geöer bi an önce..
BuFi2012 zmq şuan biraz daha iyiyim canım. Ama aynrn öyle sanırsınki doğum sancısını midemde yaşıyorum. Bi keresinde ağlatmıştı beni çok kötü halbuki acı eşiğimde çok yüksektir ama dayanamamıştım. Suan daha iyiyim çok şükür ya
BuFi2012 zmq gaz yapması gaz çıkarmama sebep oluyo oda rahatlatıyo mideyi. Şuan iyi geldi mesela dediğim gibide oldu afedersin. Üst taraftan tabi 🤭
zmq BuFi2012 valla herkes yaşadığını biliyor bende gaz yüzünden acile gitmiş biri olduğumdan aynı rahatsızlıktan birine bişey oldumu rahatlaması bana oh dedirtiyor bidaha yaşamazsın inşallah 🤗
fk54 BuFi2012 Gaz sancısı olabilir iki hafta kadar cektim cok berbat bir durum doğum sancısı gibi hatta o beni normal doğumdan vazgecırdı ayaklarının altına sıcaksu koyup basını yukarda tut belki rahatlatır
Ceydasinem BuFi2012 kekik demleyip icebilirsin ve mideni saat yonunde ovala kesinlikle yardimci olacak bende cok yasiyorum bu durumu