BuFi2012 Kızlar akşam 10 gibide olmuştu midem çok kötü ağrıyo , midemden de sırtıma vuruyo dayanılcak gibi değil. Soda içmiştim geçmişti şimdi beni uykudan uyandırdı tekrar aynı şeyler oluyo neyapabilirim yardım edin lütfen
Demir BuFi2012 Dik oturup ağzınızdaz gaz çıkarmaya çalışın,çıktıkça rahatlarsınız.Yatmayın sakın.Ara sıra yaşıyorum berbat birşey.Geçmiş olsun.
Mervis BuFi2012 canım eşin sırtını yavaş yavaş ovalasın mideni ovalasın rahatlarsın İnşallah ya Şafi çekerek ovalayın şifa bulursun allahın izni ile
SemihDamlaDalan BuFi2012 ooo çok kötü bende arada yaşıyorum hamilelikten öncede oluyordu gaz sorunu hastanelik ediyor insanı ☹️☹️
fk54 BuFi2012 Renne dua surup yada emme tablet varsa miğden yanıyorsa soda içme cok su iç bol bol yoğurt veya soguk sut
BuFi2012 Demir sağol canım ya çok kötüyüm yaşadıysan bilirsin nasıl bişey olduğunu. 😞😞😞 deniyorum ama olmuyo. Soda içsem yine zararı olurmu acaba ya o iyi gelmişti
Demir BuFi2012 Ben günde 2 tane maden suyu içiyorum,tansiyon problemin yoksa içebilirsin.Gezinmeye çalış evde sabit kalma mümkünse sırtına masaj yapsın eşin.Hiçbir şekilde geçmezse acile gideceksin maalesef :(
BuFi2012 Mervis eşimde sabah 6:30 da kalkacak başka şehire gidecek. Seferi olduğundan oruç tutmicak oyüzden sahura kalkmıyo onuda uykusundan etmek istemiyorum canım. Ama böyle devam ederse kaldırcam heralde. Çekeyim ben Ya Şafi sağol canım
Mervis BuFi2012 o zaman sen kendin mideni ovalasın yavaş yavaş iyi gelecektir bende çok mide sorunu gaz sorunu yaşıyorum iyi geliyor istersen kalk ılık bir süt yap iç amca şekersiz olsun oda rahatlatıyor
BuFi2012 Mervis süt mideme iyi gelmiyo ağrı yapıyo oda maalesef 😞😞 ovalıyorum midemi yoksa durulmaz daha da
BuFi2012 Demir akşam 10,30 gibi içmiştim saatin bu kadar yakın olması problem olurmu acaba canım? Evet insan oturamıyoda geziyo zaten ayakta 😞😞
BuFi2012 SemihDamlaDalan ya gazdanmıdır nedir anlamadım ki. Önceden sadece midem ağrırdı. Bugun ilk defa sırtıma vuran bi ağrıya döndü 😞😞
BuFi2012 fk54 miden yanma değilde farklı ya kramp gibi. Bugunkü ağrı çok farklı. Öncedende olurdu boğazıma doğru acı su gelirdi boğazımı yakardı. Ama şimdi mideme kramp girip sırtıma vuruyo
MelikeAkyzeliker BuFi2012 arkadaşa katılıyorum mideyle alakalı herseye iyi geliyor sakız bende sizde deneyin
BuFi2012 zmq sağol canım. Reflü başlangıcı vardı gebelikten önce de. Uzun zamandır tetiklemiyodu ağrı. Birden çıktı yine
fk54 BuFi2012 Gaz sancısı olabilir iki hafta kadar cektim cok berbat bir durum doğum sancısı gibi hatta o beni normal doğumdan vazgecırdı ayaklarının altına sıcaksu koyup basını yukarda tut belki rahatlatır
zmq BuFi2012 bi arkadaşım balı sulandırıp şerbet gibi içiyordu dene istersen. Bi kere öyle yaşadım Allah düşmanıma vermesin dedirten cinsten. İnşallah geöer bi an önce..