Karadeniz61 Gebelik şekerim çıktı, hiç anlamıyorum aç karnına ve yemekten 1 saat sonra toka bakıyorum sabah aç 75 tok 125 akşam aç 74 tok 102 çıktı bu değerler kaç olmalı internetts her sitese farklı diyor
Bsmlh Karadeniz61 aclık 95 tokluk 120 aşmamalı dedi drum ben diyet yapıyorum birde günde 6 kez ölçmeden saglıklı olmuyor
Karadeniz61 058elf bende bi sitede öyle gördüm kendimi en yakın ona hissettim☺️ İlk günüm şeker takibimde de
Karadeniz61 Bsmlh bende diyet yapıyorum diyetimde 5. Günümdeyim ama cihazım olmadığı için bakamamıştım
ssnnmmm Karadeniz61 açlık 90altı 1.saat tokluk 120altı olmalı gebelik şekerim çıktığı için günde6kez ölçüyorum
Babymod Neler yapıyorsunuz peki düşürmek için bende diyete başladım ama yüksek çıkıyor gene canım çok sıkılıyor 😟
Karadeniz61 Babymod Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir Bol yeşillik, söğüş (yağsız) 2 dilim esmer ekmek Ara: 1 adet elma + 1 bardak süt Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği (az yağ ile hazırlanmış) 3 yemek kaşığı yoğurt 6 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek veya tam tahıllı makarna ile hazırlanmış bol yeşillik ile salata (yağsız) 2.Ara: 3 adet kuru kayısı + 2 tam ceviz + 1 kutu probiyotik yoğurt Ara: 1 dilim esmer ekmek + 3 yemek kaşığı lor peyniri + 4-5 adet cherry domates + 1-2 adet salatalık Akşam: 1 kase çorba El büyüklüğünde et/tavuk/balık/hindi (ızgara veya fırında) Bol salata (yağsız) 1 bardak ayran 2 dilim esmer ekmek Gece: 1 kutu probiyotik yoğurt + 1 adet elma veya portakal internetten bulduğum diyetisyen verdi birde https://imgyukle.com/i/LrcQa8
ssnnmmm Babymod diyetisyen eşliğinde uyguluyorum pirinç hamurişi beyaz ekmek olgun meyve bezelye havuç patates yok genel olarak