Tuba2334 ebruakkya merhaba hangi Bezmialem için fiyat aldınız acaba ben de kısmet olursa temmuzda doğum yapacağım da
zhv Nura6 teşekkür ederimm🌸 peki randevu saatleri aksıyor mu? Önceki doktorumuzda bir buçuk saat bekliyorduk artık yeter dedik 🥺
mavili123 zhv Merhaba, ben Ebru Hanıma gidiyorum tavsiye ederim ilgili bir doktor gerçekten. Her soruya cevap verip uzun uzun anlatıyor. Muayene ücreti sgklı 175 lira ödüyoruz. Bir muayene bir ücretsiz kontrol şeklinde devam ediyor dragos hastanesinde
melegiiimm Aysn34 ben gittim ama beni ssvd den caydirmaya cakisti resmen.hatta sezeryana donersen burda yapma baska hastaneye git bile dedi.oyizden degistim onu suan caglara gidiyorum ilgi alakasi guzel bakakim dogum nasil olacak
sabiha91 200915 çok az kalmış sizin. Peki doğum ücreti olarak ne söylediler? birde merak ettiğimiz bir konu var ameliyat planlamanın verdiği ücret neleri kapsıyor ekstra bir ücret çıkıyor mu doğumdan sonra.
200915 sabiha91 ben personel olduğum için herhangi bir ücret ödemiyorum . Ama odalar 2 kişilik mutlaka özel oda tutun derim . Tek kişilik olmadı için
sabiha91 zhv uzman doktorlar ücretsiz sgklı iseniz. ama doçent ve proflara ekstra ödeme çıkıyor muayeneden önce. bazı testlerde ücretli