busbusssss Seyda1717 Ocak ayından bu zamana 500tl artmış demekki ben de 1500tl olduğunu biliyordum ☺️ Henüz doktor seçimi yapmadım ama taha bey de olabilir Gökhan bey de. Bayan olmasını istiyorum ama gidenler memnun mı bilmiyorum bu iki doktordan çok bahsediyorlar. Şu an 13haftalığım adete göre 14. Bezmialeme başlamadım şehir dışındayım ailemin yanında. Dönünce 18-19 haftalık olurum randevu alıp giderim inşallah hemen ☺️ Sen ne kadarlıksın
Mom433 ebruakkya 3 kayip yaşadım sorun o hastane de ki doktor buldu osman şevket rahimden ameliyat oldum rahat geçti ama pightilsma var bende iğne şart ama o vermio die bıraktım hastneyi sevdim acaba taha bey nasıl detayci mi bana öle doktor lazım adam gbi ilgilenecek
sabiha91 Gizem42 merhaba bezmialem de doğumunuzu yaptınız mı acaba nasıl geçti? bende orada düşünüyorum ama endişeliyim
sabiha91 200915 özeldemi yoksa oradamı tercih etsek doğumu diye kararsısız. çünkü fiyat olarak hemen hemen aynı o yüzden deneyimi olan anne olsa biraz rahatlayacağım. Doktorumdan da çok memnunun değiştirmek istemiyorum aslında
sabiha91 ebruakkya benimde takvime göre 27 gösteriyor hemen hemen aynıyız ozaman :) iletişimde kalsak ne iyi olur
200915 sabiha91 Ben orada çalışıyorum hemşireyim . 38. Haftadayım Banu hocayla takipliyiz , doğumum orada olacak insallah 🤗
ebruakkya zhv Muayeneler ücretsiz sadece yapılan testler ücretli birde prof ve doçent doktor olunca ek ücret alıyorlar
mavili123 zhv Merhaba, ben Ebru Hanıma gidiyorum tavsiye ederim ilgili bir doktor gerçekten. Her soruya cevap verip uzun uzun anlatıyor. Muayene ücreti sgklı 175 lira ödüyoruz. Bir muayene bir ücretsiz kontrol şeklinde devam ediyor dragos hastanesinde
sabiha91 zhv uzman doktorlar ücretsiz sgklı iseniz. ama doçent ve proflara ekstra ödeme çıkıyor muayeneden önce. bazı testlerde ücretli
zhv ebruakkya aa öyle mi teşekkür ederimm🌸 randevu saatleri aksıyor mu peki? Beklemek çok zor oluyor kapalı alanda
sabiha91 ebruakkya merhaba süreciniz nasıl gidiyor ? doğum işlemleri başlattınız mı? benden covid testi istediler en son gittiğimde öğrendim doğum ücretine dahilmiş ancak 2 gün yatış olduğunda ya da ekstra bebeğe test yapılırsa doğum ücreti dışında ücret alınıyor mu çıkışta tam net bilgi alamadım. siz öğrenebildiniz mi bu detyları? benim doğum mayısın ilk haftı olacak sanırım sizden önce
sabiha91 200915 çok az kalmış sizin. Peki doğum ücreti olarak ne söylediler? birde merak ettiğimiz bir konu var ameliyat planlamanın verdiği ücret neleri kapsıyor ekstra bir ücret çıkıyor mu doğumdan sonra.