Durdane_acar Dmrhzn benimde belirtim hiç yoktu 8 haftalık olduğum gün bulantılarım başlamıştı ve o günden beri 5 aya kadar kustum yediğimi çıkarttım ama inşaalah sizin hamileliğiniz kolay geçer
Gizemligizem catlover1 benmde aynı canım ya göğüslerimin ağrısı çok fena ama başka belirtim yok beşinci haftadayız🤩
Mkazel Dmrhzn canim bende 5+3 cok hafif kasik agrin disinda hic bir belirtim yok haftaya sali keseyi gormeye gidicez esimle dua edinde bir sorun cikmadin bende com evhamliyim ilk gebekik olnca boyle oluyo sanirim 🙈
Dmrhzn Mkazel valla cnm öyle hamilelikte hep evhamlı oluyorsun önce keseyi görurmuyum sonra keseyi görürsün bu sefer acaaba kalp atışlarını duyarmıyız vesayre vesayre Allah yardımcımız olsun inşallah
Dygclk51 Dmrhzn normal canım herkeste belirti olması gerekmiyor. Genelde göğüste dokununca ağrı ve göğüs üstündeki damlarlar belirgin hale geliyor ben öyle anlamıştım hamile oldupumu.sonra ara ara kasık ağrılarım olmuştu ama çok değildi
GultenY Dmrhzn 16+4 üm ne aşerdim ne bulantım ne kusmam hiç bi belirtim yok ama maşallah çok sağlıklıymış♥️
Serpilbb Dmrhzn Ah bende böyle diyordum akşamına şak diye mide bulantılarım başladı 6. Haftada 😁😁 bence şükret şimdi 11. Haftadayım hafifledi gibi bu ara bakalım
Dmrhzn Serpilbb ya ilk hamileligim bide 3 defa oldu gördüm idrara çıkınca çok minik bir parça idarla geliyor doktura sordum gebelikle alakası yok dedi korkuyorum sanki bebeğimi kaybediyorum diye hisetmeye başlıyorum