2011 Kizlar bugun hastaneye gittim 14+5 haftalik.doktor %70 erkege benziyo dedi. Ama alisveris yapma dedi. Sizce degisir mi ya.1 kziim var tabi saglikli hayirli oglum olsun isterim.tabi hayurlisi herseyin
Mom97 2011 değişir canım değişir. 12. Haftda kesin erkek dediler 16 da kesin kız dediler ve kızım oldu☺️ Ben 16 olmadan inanmıyorum artık suanda 12 deyim bir ay sonra öğrenmek istiyorum net olsun diye
rukiyyee 2011 16 haftada ekek gibi ama emin değilim bacakları kapalı göremiyorum kordon bağıda olabilir dedi şuan 19 olduk hala gitmedim deteylı usg ye kadar da gitmeyi düşünmiyorum iki oğlum var bu arada ☺️
Sumisalii Dilara8228 12 erkege benziyor dedi 13 haftslikken %90 kiz dedi bende 3 cu kizimi bekliyorum umitlenmisdim iki kizim var oglumda olsun istemisdim
Gamzissss Dilara8228 Yaaa maşallah baya erken öğrenmişsin canım ben 12+6 da gittim göremedi çok hareketliydi durmuyor dedi göremedim dedi 🥰🥰🥰
Dilara8228 Sumisalii İnsan her iki meyvedende tatmak istiyor bende kiz diye yola çıktım Rabbım erkek nasip etti hayırlısı buymuş demek ki ❣ bide ben sezeryan oldugum için kısıtlı çocuk sayısı yoksa kızım olana kadar yapardım 😂😂😂
Sumisalii rukiyyee insallah kiziniz olur rabbim gonlunuze gore versin benimde iki kizim var 3 yede once erkege benziyor dedi sonra kiz dedi gonul isterdigi oglum olsun kismet 3 kizim olucak
rukiyyee Sumisalii amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla evlat evlattır ama insan oğluyuz olmayanı istiyoruz rabbim hayırlısyla sağlıkla gönlümüzdekini basip eder inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Gamzissss 2011 Söylüyorlar canım tahminen yani sanırım baksana arkadaş 12+2 de öğrenmiş ama ben öğrenemedim 🥰🥰
nes2009 Sumisalii bunu bende merak ediyorum 11de erkek gibi dedi 13de yüksek ihtimal kız dedi cuma günü 15.haftama giriyorum acaba değişirmi
Sumisalii nes2009 insallah gonlunuzdeki kismet olur bende cok merak ediyorum ilk erkege benziyor dedi sonra kiz dedi 13 haftalikken degisirmiki acaba
nes2009 Sumisalii doktorun kız olarak tahmin etmesi daha zor bence erkek kordonla karıştırılabılıyo ama 13te kız demesi kafamı karıştırdı. İnşallah hayırlısı kısmet olsun.insan alısverıse hevesleniyo
Sumisalii Erkek bebek hemen belli olur hemen gelisir kiza gore diolar erkek bebek herseyi erken olusurmus kiz ama 4 aya kadar et parcasi olurmu geneldu dusuk yapanlar kurtas olanlar oyle diolar
Mom97 2prensannesi2008 gösterdi pipi bile gördük. Kordonmuydu acaba hala bilemiyoruz yanılmalar oluyo yani