Öncelikle Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin 🙏🏼🙏🏼😍 25. Haftadan itibaren hep ileride giden bi gelişim sürecimiz vardı taa ki 35. Haftaya gelene kadar artık bizim bebiş o kadar ileri gitti ki 3.5 hafta öndeydi doktorum normal Doğum yapamayacağımı sezeryanın hem benim hemde bebeğim için daha doğru olacağını söyledi öyle olunca hiç tereddüt etmeden kabul ettim 04.06.2018 tarihine kararlaştırdık anestezi görüşmeleri felan derken hastahane dosyam açıldı bundan sonraki süreç çok keyifliydi çünkü Doğum yapacağın tarihi biliyorsun ona göre hazırlıklarıma başladım zamanımı ona göre değerlendirdim bi kötü tarafı var zaman geçmek bilmedi 🙄 neyse ki sabrımızın sonucu olarak 4 haziran günü geldi sabah 7-7.30 arasında da hastahanede olmam gerekirken. Ben 6:55 de uyandım o derece bi rahatlık 🤪🙄😂 7:15 de hastahaneye girdim yatışım yapıldı odaya çıktım hemen ameliyat önlüğünü getirdiler Allahım dedim sonunda oğluşuma kavuşuyorum ama işler şimdi başladı önce lamal yaptılar sonra sonta takıldı 🙅🏻‍♀️ En zor yer orasıydı 🙉 daha sonra nst çekildim odama geldim 5 dk geçmedi ameliyat sedyesi yattım ameliyat haneye gidiyorum ama ailem eşim uğurladılar beni tarifsiz bi duyguydu Mutluluk heyecan duygusallık hepsi bi arada neyse ameliyathaneye girdim genel anestezi oldum ama bütün hazırlıklar ben ayıkken yapıldı orda ameliyat ekibiyle muhabbet ederken doktorum geldi ameliyat kıyafetleri içinde bayıltın bunun heyecanı çenesine vurmuş dedi güldü 😂😂 o arada bayılacam mı diye beklerken herşey bulanıklaştı ve finiş ben gözümü açtığımda acıyo diye herkese söylüyodum bi yandan bebeğim feryat figan ağlıyo derken bi süre sonra kendime geldim bebişim çok acıkmış emzirdim hemen sustu 🙏🏼☺️☺️ Sonrası çok kolaydı belirli bi saat sonra çorba verdiler daha sonra ayağa kaldırdılar şuan kendi başıma tuvalete gidip gelebiliyorum 🤦🏻‍♀️😂 ağrılarımda kalmadı çok şükür herşey yolunda şimdi uyuyo tosbağım 🙏🏼🙏🏼korkmayın yani sezeryanda zor değil keyifli tarafları bile var 😉😂😂 biraz uzun oldu ama oğluşum 37+5 de 3.910 gram 53 cm geldi dünyaya 🙏🏼🙏🏼❤️👪 Biz artık 3 kişilik bi aile olduk kızlar darısı isteyenlerin başına 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😘
    TugbaLafci hayırlı olsun canım benim allah analı babalı büyütsün 🙏 benimde kaldı 7 günüm sezeryan olucam bende zorunlu zaman gecmıyo hem heycan hem korku inşallah bende meleğimi alırım kucagıma 🙏🙏😍
      94duygu inşallah canım çok güzel bu duygu şimdi karşımda uyuyo çirkin bişey 🤪🙏🏼🙏🏼😍❤️❤️❤️
      Yaa maşallah ne güzel duygu 😍 Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün bebişin 😊 Bende artık doğum hikayemi yazmak istiyorummm 😂
        Esradml sağol canım inşallah sana da nasip olur İnan bana şuan ki yaşadığım duygunun tarifi yok uyku bile uyumak istemiyo insan 🤗🤗
        TugbaLafci oooyyy maşallah ikinize de gözünüz aydın ☺️🤗 37 haftada 4 kiloyu bulmuş neredeyse ☺️ Özel bir şey yaptınız mı acaba. Kusura bakmayın merak ettim biraz ☺️
          TugbaLafci maşallah tosuna rabbim bizlere de kolay doğum nasib etsin. ben de 36+1 deyim benim oğlum 2600 henüz. seninki biraz abi kaldi benimkinin yaninda maşallah rabbim bagislasin 😍
            Gltnerylmaz Allah razı olsun canım YÖK bişey yapmadım usg de çıkandan 200 gram eksik çıktı sadece 🤗🙏🏼❤️
            minikyuregim sağlıklı shatli olsun da canım kilosu hiç önemli değil sütün gelir inşallah hemencik önemli olan onlar