Ayisigi45 bende anestezisiz çektirdim doktor sakin kalmamı derin derin nefes almamı hiç kıpırdamamı söyledi belden aşağını komple çıkarıyorsun örtü örtüyorlar zaten alttan cihazı yerleştiriyorlar vajinanın içine başlarda yavaş yavaş veriyorlar basıncı ekrandan görmüştüm ben film görüntüsünü sonra kasıklarına kadar çıkıyor hissediyorsun bir ara çok yoğun geliyor böyle adet sancısının doruk noktası gibi düşün basınç veriyorlar sonuçta alttan hava gibi düşün ben ayy ya çok ağrıyor falann dedim bir ara nefesim kesilir gibi oldu ama şimdi geçicek dedi doktor birazcık dişimi sıktım hakikaten de bitirince bir anda geçti gitti rahatladım dünya varmış demiştim tıkalı olan tüpün vs varsa açılıyor bu sürede benim şükür sonucum çok güzel çıkmıştı bi sorunum çıkmamıştı sonrasında ağrı kesici ve antibiyotik yazdı doktor o gün akşama kadar karnımda gaz varmış gibi hafif şişlik hissettim hafifte bir ağrı vardı bu normal demişti sonra ertesi gün birşeyim kalmadı yani topu topu 10 dakika sürüyor zaten bunjn için anestezi almaya değmez dayanılmayacak birşey değil anestezi alsan bile akşama kadar hafifte olsa ağrısını hissedeceksin🌸 kendini korkutma