Ayisigi45 Rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama anestezi almak ve almamak arası kararsızım malum çok pahalı bı işlem anestezi yapmadan olanlar neler yaşadınız acaba
Homeless20 Ayisigi45 ben anestezisiz çekildim ve hayatımdaki en kötü şeylerden biriydi asla ve asla önermem. Ama tabi belki sen o kadar acı çekmezsin bilmiyorum
afrasil Ayisigi45 valla ben 1700 tl para vermek istemiyorum şehir hastanesinde cektircem ona dayanamazsam doğumda napacam diye gaz veriyorum kendime arkadaşım 2 kere çektirdi 10a kadar say içinden bitiyor dedi burdada anestezisiz çektiren çok .
Elifdikel Ayisigi45 2018 Haziran 550 tlydi anestezisiz çektirdim hiç bir ağrım sızım olmadı İstanbuldaysaniz fulya açık emar bunun için muhteşem bir yer cihaz kalitesi çok önemli echomarda tavsiye ederim İstanbul’da tamamen yaptırılan yerin kalitesiyle ilgili
Esra357 Ben anestezi almadan çektirdim. Çok çok az bir ağrı oldu adet sancısından bile hafifti. Bilseydim o kadar kendimi korkutmazdım. Sende korkutma bence.
Seseff Ayisigi45 bende anestezisiz çektirdim evet çok ağrılı bir işlem ama neyseki çok kısa sürüyor dayanabilirsin bence
Buseyvz Ayisigi45 Ben özelde çektirmeme rağmen anestezisiz çektirdim, evet acı var ama 1 dk falan sürüyor dayanılmayacak bir şey değil kesinlikle işlem toplamda 5 dk falan zaten.
Homeless20 Ayisigi45 ben tüp bebek tedvisi görecektim o yüzden çektirdim canım sonrasında transfer oldum o yüzden bi faydasını görmedim :) fırsatını görmek için beklemeye zaman yoktu 🙄
Hayat_mucize Bende geçen sene çektirdim ve hiç bir ağrı olmadı anesteziye bence gerek yok. Kendini kasmadığın sürece hiç bir ağrı hissetmedim. Gözünü korkutacak birşeyde yok bence.belki çekilen yere göre değişir ama ben hiç bir ağrı hissetmedim.
Hayat_mucize Hayat_mucize Ayisigi45 bende hiç sıkıntı olmadı acıyacak düşüncesiyle de gitme acısa bile ne kadar acıyabilir ki. Kafanı rahatlatıp git.
Saricivciv Ayisigi45 Ayisigi45 ben hamile kalmak için cekilmedim dış gebelik ameliyatı sonrası tüplerin durumuna bakmak için cekilmiştim
mminikmmucizemm Ayisigi45 ben anestezisiz yaptırmıştım canımdan can gitti herkesin aynı olmayabilir benim niye öyle oldu bilmiyorum ama kötü bi tecrübeydi şimdimi aklım olsa anestezi alırdım
aylinngly Ayisigi45 ben çektirdikden 2 hafta sonra hamile kaldım benm sol tarafda kis cardı sag tarafda kapalıymış açıldı
mminikmmucizemm Ayisigi45 yok benim durumum biraz farklıydı tüp bebekle hamile kaldım arkadaşımın çekildi o da hemen kalmadı tedaviyle oldu bi sorun olmamasına rağmen ben pek inanmıyorum bunun doğruluğuna
ada94 Ayisigi45 5 dk falan sürüyor çekim anestezi almana bile değmez . O kadar acımıor . Her insanın acı duygusu farklı olabilior. Hiç canını sıkma .
Oznurcakir Ayisigi45 anestezi almadan çektirdim canım 2 dklik işlem çok hafif adet ağrısı gibidir korkmana gerek yok 🥰
aylinngly Ayisigi45 canım dogru yerde düzgün bi doktora çektirirsen anesteziye hiç gerek yok inan ben de çektirdim 10 dk falan sürdü ne agrı ne acı hiç bişey doktor çok önemli bakırköyde bi hastaneye çektirdim istersen hastanenin adını doktorun adını yazarım sana