Leylaaa38 Kızlar göbeğiniz (hafif de olsa) kaçıncı haftadan itibaren çıkmaya başladı? Ve dıştan göbüşünüz tam olarak nezaman belli oluyordu?🥰
Haticee0393 Leylaaa38 ilk 2 ay çok büyük duruyordu ama hepsi şişkinlikmiş 3. Ay indi biraz şimdi 4 ayımızı bitirdik biraz göbek var olması gerektiği gibi yani şu an 🥰
Dilek0809 Leylaaa38 12.haftada o büyük gaz ve şişkinlik gitti alt taraflarımda minik bir göbüş çıkmaya başladı ben çok zayıfım belki de ondan şu an 15 haftalığım aç karna yan durunca belli oluyor ama bu kadar zayıf olmasam görenler anlamaz😂
Ebrulisss Ben gobisliydim biraz ama baya buyudugu hafta 18 haftadan sonra masallah doymuyorum resmen meyve salata sut gecistiriyorum aralarda baya buyudu ama sanki 7 aylik 🤣 22 haftadayim daha🙄
Leylaaa38 Ebrulisss bende göbekliyim ya🙄 şimdiden bile büyük göbüşlü gibi takılabilirim o derece🤣🤣🤣 ay öyle mi? Bazıları 12. Den sonra baya büyüyor diyorlar 🙄🙄🙄🙄
Ebrulisss Leylaaa38 valahi ben ilk 3 ay 11 kilo verdim yiyememezlikden suana kadar 2 kilosunu geri almisim en sonn oyledi diyorum ya iyiki yiyemesim yoksa ne olurduk bilemem 🤣 cok sukur bebek iyi kilosu bende oyle hamilemisin derlerdi hep 🤣
minicikanne Leylaaa38 asıl göbekli olunca hamile olduğun anlaşılmıyır. 19 haftalık hamileyim halen yok karnım. 😆 Saklamak istesem saklarmışım hamile olduğumu.
mrsbiyolog Haftamdan itibaren hamile olduğum belli olmaya başladı benim. Şu an 24 olduk sanki 30 olduk ama öyle belirgin😂
Elif3534 Haticee0393 ben de şaşırıyordum ilk 2 ayda davul gibi oluyordum akşamları. 3. Ay bitmek üzere azcık indi gibi, demek ki ilk atlar şişkinlik çok oluyormuş. Sevindim buna🥰
archmom Leylaaa38 21. Haftada azcık çıktı . 25. Haftamızdayız eskiden de spor yapıyordum hiç bırakmadım pilates yaparken bazı hareketlerde yanlarda hala minik karın kaslarım kalmıs 😄😄
Kevakar Gebelikte daha çabuk çıkıyor derlerdi de inanmazdım.10 haftalığım minik bir göbek çıktı bile🙈birde iç karınla alakalı diyenler oluyor bazılarının 25. Haftasında ble hiç belli olmuyor
nesibe_baris Leylaaa38 şuan 23+5 günlük gebeyim baya baya ben buradayım diyo 14 haftadan itibaren çıktı
Ebrulisss Leylaaa38 bu 15. Haftadan sonra brnde oyle doymuyorum inanki eşim dalga geciyor yeni kalktin ya sofradan diyor napayim doymuyorum gibi böyle hep yiyesim geliyor 🤭🤣🤣
birprensesvebirprensannesi Leylaaa38 Kızımda 19. Haftadan sonra çok çok az çıkmıştı ve hamile olduğum anca 25 den sonra anlaşıldı. Oğlumda ise 13 14. Haftadan sonra belli olmaya başladı şuan 18+2 yim yani dar giyindigimde hamile olduğum belli oluyor 🙏