Kadriye_sekerci dilanselman56 benimde başından beri aşağıda korkma. Hiç çıkmadı gibi bişey. Çok stres yaptığım günler oldu. Ama anladımki ne kadar sakin kalırsak o kadar iyi. Güzel düşünün iyi olsun. Güzeli çağırın. Elinizi karnınıza koyup el mübdi tekrarlayın. İnşirah okuyun bol bol
Ozge3747 dilanselman56 Kanamanız devam ediyorken nasıl eve gönderdiler? Kendi doktorunuzu aramadınız mı? Başka bir hastaneye ve doktora gidin bence
dilanselman56 Ozge3747 gittim ama onlrda yatmalsn dinlnmelsin kanman cook artarsa gel dediler ozelede gittim dinlen dediler bebekle esi assagida risk varmis
dilanselman56 iremgun hataktan bi lavaboya gidiyorum suekli yatiyorum zahten migde bulantm kusmam da var
iremgun dilanselman56 o şekilde geçecek bu süreç ama doktorunuza danışın hastahanede yatmanız gerekiyor muymuş olmadı baika bir doktorla daha görüşün perinatalog olabilir
Leylaalin dilanselman56 benim de geçen hafta oldu bende 5 aylık hamileyim ama benim ki sadece 1 kere peceteye geldi kırmız kan hafif di doktor aktif değilse sorun değil dedi pazartesi gittim baktı sorun yok eşi asagida dinlen yorma kendini bol su iç temizlik yapma dedi sorun yok dedi be bi daha gelmedi çok şükür kanama
Busra3509 dilanselman56 aaa plesanta alttaysa kanama olur cıkar yukarı endise etme. Ama bolbol uzan kalkma ayaga
dilanselman56 oylede kanamam cok fazla bu beni korkutuyo doktorda bisi yapamiyo kanma icin acil alttan muyne ediyo odele gittim dinlen 20 gun dikkt et ama kanama benim canmi skiyo