dilanselman56 5 aylık halimeyim ve kanamam oldu hasteneye yattim kanm durmadi ilac versiler eve gonderdiler ve kanamam hala devam ediyo fazlasiyla cok korkuyorum bu durmu yasiyanlar oldumu 😏
Dryalp dilanselman56 hastanede yatman daha doğru degıl mi ihmal etme canım başka hastaneye bak doktoruna danış
dilanselman56 Dryalp gittim bebek le esi assagidayms ama kanamam hala var ki bebegimde icimde hareklerini hissediyorum
Peraaaa Sebeb ne söylediler kanama için Benim kanamam geçene kadar hastaneden çıkarmamışlardı, kanama alanım vardı Tam o geçti dedim şimdide bebeğin eşiği aşağdaymış
iremgun dilanselman56 bebeğin eşiği aşağıda olduğu zaman kanama yapabiliyor. Ama genelde hastahanede yatırırlar. Onun harici boo bol dinlemelisiniz. Yatmalısınız bu durumdaçok ayağa kalkamnız önerilmez.
Leylaalin dilanselman56 benim de geçen hafta oldu bende 5 aylık hamileyim ama benim ki sadece 1 kere peceteye geldi kırmız kan hafif di doktor aktif değilse sorun değil dedi pazartesi gittim baktı sorun yok eşi asagida dinlen yorma kendini bol su iç temizlik yapma dedi sorun yok dedi be bi daha gelmedi çok şükür kanama
Peraaaa dilanselman56 cnm kese altı kanamam 2 haftada geçti Ama ondan snra başka sorunlarm oldu 12. Haftada bitti Şimdide bebeğin eşiği aşağdaymış uğraşmaya devam ediyorum
ErsiNuray dilanselman56 yatman gerekyor canm gecen hafta bnmde oldu düşmüştüm igne yapip eve gonderdiler evde duramadm baska hastaneye gittm yatis verdler 3 gun yattm ciktm cesme gibi akyordu kan simdi azda olsa devam edyor lekelenme seklnde
dilanselman56 ErsiNuray benmde oyle ama kanada benzemiyo cok igrenc bi rengi var vede akiskan korkuyorum tabikide 5 ay 1 hafta oldum
ErsiNuray dilanselman56 bnm kandi adet gibi ped takyordum tabi zamanla kirmizidan kahve rengine döndü kanama devam edyor kesen sag tatafnda dedi dr progestan gunde 6 adet 2 şer fitil olarak kullnyorm oda aknti yapyor ve kötü kokuyor
burcuhazal plesanta aşağıda olunca kanama oluyor benimde kahverengi ve kırmızı olmak üzere 3 defa lekelenmem oldu plesantam aşağıdaymış
Busra3509 dilanselman56 herhangi bir sebep söylemediler mi kanama için alttan muayene yaptılar mı acaba yakın zamanda ilişkiye falan girdiyseniz Ondan olabilir mi veya evde ağır iş falan yaptınız mı🤔🤔😟
dilanselman56 Busra3509 herhangi bibis yapmadim iliskiye girmeyeli cok oluyo 2 li teste bebegin esi allttaydi dediler ama iki jafta dikkt et kanmamn olmasn dedi olmadidia bi sikinti yokken kan geldi gittim alttan ettiler muayne
dilanselman56 iremgun hataktan bi lavaboya gidiyorum suekli yatiyorum zahten migde bulantm kusmam da var
Kadriye_sekerci Canım hemen geçmiyor azalarak bitiyor. Sebebi söyledi inşallah. Stres yapma böyle kanaması olan çok var. Ben 28 haftalığım hala arada leke geliyor. Dinlen kalkma. Doktorla iletişimde ol
Busra3509 dilanselman56 aaa plesanta alttaysa kanama olur cıkar yukarı endise etme. Ama bolbol uzan kalkma ayaga