Bademmmm geç kalmışsın hemen harekete geç canım..şlmdi ben burada listeleri oyle bir deftere karaladım yanı annelerı şu lazım bu lazım dediklerini sonra kendime uyanlardan liste yaptım.misal hastane çıkışıyla ↉ yeni dogan 6/7 tane 5 li aldım..işte 3/6 ay tulum aldım iki tane
aldıkça listemi karaladım. Bu arada fiyat kalite de araştırdım burada yazılardan.genel olarak civil bebe lcw ınstgramda jammbeybi ve ist.ümraniye de mert bebeden hallettim çok guzel urunler geldi..işte sonra bebek bakımları abartmadan işte şampuanı kremi emzık biberon nevresim bez onları tmmladım.kendıme pijama artı gecelik koydum
valizimin bir tarafını bebek bır tarafını bebege yaptım.eşyalarımızı peketleyıp koydum valize.zaten tamamlayıp yıka kurut utule yerleştir anca yetişiyor.35. Haftamdayım ..33 e kadar kuş gibiydim iyi ki yapmışım şimdi parmagım kalmıyor.abartmadan diyorum çunku birinin önceliği senin için öyle olmuyor. Benım 3. Dogumum olucak kısmetse misal gümüş kapak reflü yatagı çok soylenıyor.ama ben bunları yaşamadan almayı uygun gormedim.sorunlarla karşılaşınca zaten el mahkum alınıyor..ha bazı şeyler de tam 12 den yazıyorlar.misal bebege ilk sut için kaşık
sutu geliştirmek için özellikle sezeryanda pompa üşüme olabılcegı için kalın şeyler kendımıze ..bir arkadaş sıcak su torbası demiştim hiç aklıma gelmezdi hendn koydum evdekini titreğimdir çunku biliyorum😅