Ayra Hasret_ bebeğimin suyu azalmış biraz kalp atışını falan dinledik şükür ama bu sızıntının bitmesi gerekiyormuş kese kendiliğinden kapanabilir kapanmayabilir de antibiyotik verdi 10 gün sonra kontrol dedi
esmerella_06 Ayra inşallah cnm bende iki defa kürtaj oldum😔 şuan 17+4 haftalık hamileyim kaybedeceğim diye çok korkuyorum o yüzden senin nasıl bir durumda oldugunu biliyorum şuan dua etmekten başka bişeyimiz yok cnm
Ayra esmerella_06 çok zor gerçekten 😥 rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Hasret_ Ayra tam. Canım şimdi hergğn havuç suyu iç bi sıkacak al havuç sık yada organık havuc suyu satılan yer varsa bi hafta sabah akşam iç düzelir hersey
Ayra Handehilal her fırsatta okuyorum 🙏 Allah razı olsun sizden de rabbim bu dualarımızı geri çevirmesin yavrularımızı bize bağışlasın 🙏
Cennetulmeva Ayra katı meyve sıkacağında havuç sıkıp iç kardeşim bebeğin suyunu artırıyor tedbir amaçlı bi dahaki kontrolüne kadar ara ara içebilirsin çok geçmiş olsun kardeşim❤️