Ayra Hasret_ yoldayım şuan doktora gidiyorum inşallah idrar kaçırmadır benim ki de bebeciğimin suyu olmasın da bebeğim iyi olsun da ne olursa olsın 🙏
Ayra Sule00 rabbim kabul etsin duanız hürmetine yavrumu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🙏😥 Allah hepinizden razı olsun
Ayra Hasret_ ay inşallah bebeğimin suyu olmasın bebeğim iyi olsun Allah’ın izniyle yemin ederim hergün idrar kaçırmaya razıyım🙏
Damlaltinay Ayra kuzum bence akıntıdır, hamileyken akıntı çok artar çünkü. Benimde öyle sulu beyaz. Her gün iç çamaşırı değiştiriyorum.
Ayra Damlaltinay suyumuş canım çıktım doktordan bebeğin kalp atışı vardı çok şükür ama suyu biraz azalmış dedi doktor antibiyotik verdi
Betuledem Ayra çok geçmiş olsun, 2 ayetel kürsi 1 yasin okudum. İnşallah minik meleğimiz de siz de iyisinizdir. Allah yardımcınız olsun ❤️
Ayra Betuledem amin canım Allah razı olsun şifa olsun miniğime Allah kabul etsin 🙏 bebeğimin suyu azalmış biraz antibiyotik verdi
Cennetulmeva Ayra katı meyve sıkacağında havuç sıkıp iç kardeşim bebeğin suyunu artırıyor tedbir amaçlı bi dahaki kontrolüne kadar ara ara içebilirsin çok geçmiş olsun kardeşim❤️