gulsahgul26 Madinanin-Annesi bende öyleyim uyurken nefessiz kalacam da bşy olcak diye korkuyorum diyorum eşime kontrol et bni uyandır gerekirse diye😫 hormonların etkidindenmiş bu burun tıkanıklığı bakalım her trimestırda farklı belirtiler çözüm bulan yazsın bizde deneyelim🥺
Madinanin-Annesi gulsahgul26 ben artik 3cu trimesterdeyim ayni ya.2de basladim.Bakalim bu trimester nolucak.
Sule00 İki gün sonra 2. Trimester geçiyoruz. başlarda hafif bulantılarım oluyodu ama 12. Haftama girdiğimden beri sabahları sarı su kusuyorum bulantılar geçmesini beklerken daha kötü oldum🤔
Elif5361 Ciciannem27 2. Tremester 👶🏻14+4 🥰İlk etaplar zordu şuan sadece iştah açılması var ve acayip uyku 🙈
Melisacaaglar Ciciannem27 çok yorulunca kanamam oluyor düşük tehlikem var çalışıyorum zaten bu süreçte raporluyum evdeyim iğnelerle progestan hapla duruyorum
gulsahgul26 14-15 haftalık olup karında pıt pıt tarzı hareketler hisseden var mı arada bir oluyor anlamlandırmaya çalışıyorum bu ne olabilir diye 🤔
Nurseza Bbcln2913 benim de 12+6 bel ve kalça ağrısı var ve hareketlerimi kosıtlıyor sanırım kalça eklememi zedelemiş sizdeki ağrı nasıl
Bbcln2913 Nurseza dinlenmek için uzanıyorum ya mesela dümdüz ayağa kalktığımda o kadar canım acıyor ki yürümekte zorlanıyorum hani gün içinde olunca anlıyordum ama sabah yataktan ilk kalktığımda bile acıyordu bazen mesela daha önce düşüp belimi sakatlamıştım ama bu kadar acı çekmemiştim
Sureyya24 Ben daha 5. Haftamdayım ve bulantım oluyor hep ayrıca midem sürekli yanıyor hiçbir şey yiyemiyorum bunun yanında bir de dişimi çektirmek zorunda kaldım bakalım sonraki haftalar İnşallah daha sağlıklı ve kolay geçer
Nurseza Bbcln2913 aynen benim de sabah yataktan kalkarken daha çok ağrıyor. Belli taraflara dönerken ve serbest bir şekilde sırt üstü yatarken . Dr kalça ekleminde aşınma olabilir dedi bakalım egzersiz verdi deniyorum
Iremhldnn Elif5361 Doktor kontrolüm 2 hafta sonra .. Cinsiyeti ozaman öğrenicem . İkilide erkeğe benziyor dedi doktor ama çok itimat etmedim . Sizin bellimi cinsiyeti