Seda5431 Ciciannem27 21 haftalığız çabuk yorulma ve hızlı birşey yaptığımda nefesim daralıyor ama buna da şükür başka da bi sıkıntımız yok çok şükür 🙏🏻
BerrusMom Ciciannem27 15+2 2. Trimester :) baş ağrılarım oluyor her gün 1.Trimester güzel geçti ama 2. De çok şiddetli başım ağrıyo 😕
Miniginannesiiiii Ciciannem27 14+6 2.trimester deyiz 🙈 çok şükür en başından itibaren rahat geçiyor sadece bel ağrım ve burun tıkanıklığım var başka da bi sorun yok 🌷
Iremhldnn 14+4 olduk 2. Trinester güzel başladı . Kasığımdaki hafif sertlik dışında hamile olduğumu anlayamıyorum bile . Güzel geçiyor çok şükür 🙏
Melisacaaglar 12+4 ikili taramamı yaptırdım kafam rahat ara ara bulantılarım var aşırı kolu hassasiyeti başladı ve bel agrısı var. Ayakta çok uzun süre durunca beni yokluyor bebiş. Kanamam oluyor onun dışında iyiyiz 🙏🏻
Melisacaaglar Ciciannem27 çok yorulunca kanamam oluyor düşük tehlikem var çalışıyorum zaten bu süreçte raporluyum evdeyim iğnelerle progestan hapla duruyorum
Gulcicek Ciciannem27 canim bende 10+6 yim 01.09.2021 doğum tarihi görünen. Ama henüz 1.trimesterdayiz biz. 2.trimester 14-26 hafta arasi diye biliyorum ben. Cuma günü kismetse 2li teste gidecegim🙏
nur71 Ciciannem27 22 haftalıgım 3 gündür bel agrısı bacak agrısı Kendimi zor kaldırıyorum gözüm hic bisey kesmio 😒😔
Bbcln2913 Ciciannem27 Biz de bu gün girdik 13+0 bel ağrısı ve burun tıkanıklığım var onun haricinde gayet iyiyim ha bir de saçma sapan yerlerde çıkan sivilceler..
Madinanin-Annesi Bbcln2913 burun tikanikligi gecmiyor gecmiyor😰Yani biktim nefes nefese kaliyorum.Her kes diyorki karninda cok degil kilonda neden nefes nefese kaliyorsun.Kimseye anlatamiyorumki burnumun ikiside tikali.
Nurseza Bbcln2913 benim de 12+6 bel ve kalça ağrısı var ve hareketlerimi kosıtlıyor sanırım kalça eklememi zedelemiş sizdeki ağrı nasıl
Madinanin-Annesi Ciciannem27 ben yarin Allahin izniyle 3cu trimestere gecicem.Sonun baslangici (91gun kalacak insAllah melegimle bulusmaga)
Bbcln2913 Madinanin-Annesi ben de sürekli temizliyorum 1 saat sonra aynı yerdeyiz diyorum ne ara doldu da tıkantı bu kadar çok sinir bozucu.
gulsahgul26 Madinanin-Annesi bende öyleyim uyurken nefessiz kalacam da bşy olcak diye korkuyorum diyorum eşime kontrol et bni uyandır gerekirse diye😫 hormonların etkidindenmiş bu burun tıkanıklığı bakalım her trimestırda farklı belirtiler çözüm bulan yazsın bizde deneyelim🥺