Damlaltinay Tugba__- araştır kuzum benim 🤲 decavit bende kullandım, bıraktım omega olmadığı için. 74 TL gibi bir fiyatı var.
Bilge44 Decavit demek dışkıda siyahlık yapan ben bir de Osteocare kullanıyorum ondan mı acaba dedim🤷🏻♀️demek ki decavitten ama memnunum ben kapsamlı bir vitamin ama ekstra bir de osteocare kullanıyorum 👍🏻💊
hmasahin Tugba__- Evet evet, büyük tuvalet kaplara çıkıyor. Bazen ilaç almayı unutuyorum normal renkte oluyor 😃 İnternette araştırmıştım, kan hapının etkisiymiş siyahlık. Kabızlık şikayetim yok ama. Süt içiyorum günde 1-2 bardak. O yumuşatıyor.
teachervera Tugba__- olmaz mı mahvoldum ishalden. Tuvalette yaşıyordum. 2 gün içmedim biraz düzeldi yine karın ağrısı var ama önceki gibi değil
BurcuLice Tugba__- ben bıraktım decaviti kilo alımı hızlı oluyor diye doktorum bırak diyor sağlık ocağındaki doktorumda doğuma kadar kullan diyor kafam karıştı bende bıraktım
Ftm_17 Ben balık yağı kullanıyorum doktorda balık yapı kullanıyosan decaviti bırak dedi bende bıraktım arada kullanıyorum benim gibi yapan var mı 🤔