ynrbrk Kızlar merhaba. 13 haftalık bebeğimin Ultrasonda hareketlerine çok fazla denk gelemiyorum, çok hareketli değil bu neden olabilir tamamen tesadüf mü bilginiz var mı 💞
Deryayurt ynrbrk sakin bir bebek olabilir genelde uyuyorlar zaten ama ultrasona gitmeden yarın saat önce çikolata ye hareketlendiğini farkedersin 😊
mommy_bee ynrbrk topkek ve visne suyu icip giriyorum el sallıyor zıplıyor filan doktor bile sevinmişti. 20dk once filan yiyip girin hareket eder. Ayrica bu haftalarda tamamen ultrasonda görünüyor bebek. Büyüdükçe tamamı görünmüyor parca parca bakılıyor. Video cekin hatira olarak.
ynrbrk birprensesvebirprensannesi ay öyle yaptım ama çok gergindim acaba onu mu hissediyor bir kere gözünü ovalamış o kadar onu da eşim gördü ben göremedim :)
ratatosk ynrbrk ben muz ve çikolata yiyorum gitmeden önce Bi tanesi kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor ama diğeri ekrana totoyu dönüp hiç istifini bozmuyor 😁
ynrbrk birprensesvebirprensannesi neyse sağlıklı olsun da isterse hep uyusun çok zaman var önümüzde teşekkür ederim 🥰
ynrbrk mommy_bee ayyy ne güzel ya ben ikidir öyle göremiyorum bir dahakine bunları deneyeceğim çok kısa bakıyor bir de doktorumuz yakalayamıyor iyi belki de 🤷🏼♀️
Kediannesi123 ynrbrk evet benim de öyle ilk gebeliğim de çok hareketliydi bebek ama bunda tam tersi bazen korkuyorum bende 🙄
Kediannesi123 ynrbrk evet yaaa midemiz bulanır neden bulandı bulanmaz neden bulanmadı en basiti bu yani😃