Nurhavva inşallah cnm dua et
MELOMEL Cinsiyete alakalı alt hastalıkları var Allah korusun bilmek önemli doğar Doğmaz ameliyata alınanlar vs bunu zaten doktorunuz açıklıyor down sendromunun tedavisi yok diğeri ise 6.000 de bir görülüyor anne karnında vefat ediyor ve anneyi zehirleme durumu varmış cnm bilmek Hakkımız diye düşünüyorum 🙏 Elbette karar annelerin ben bu yönde tercih ettim
Bahardali Amiin hepimize inşallah 🙏
Eminekrtl Oku dua et cnm Allahım İnşallah hepimizin tertemiz çıkar 😪🙏
Sidlya Edelim cnm rabbim büyüktür 7 gün içinde dediler Allahım nolur yavrularımız çok sağlıklı olsun 🙏😪
Eskiayse ÇOK şükür adınıza çok sevindim bana da dua eder misin kardeşim 🙏
oykus7 Allahım yavrularımızı korusun 🙏
Saltan Cnm 10.haftadan itibaren bir tüp anne kanı alınarak yurtdışı a gönderiliyor 10 günde sonuç geliyor çocuğun kromozomlarına bakılıyor genetik hastalığı var mı yok mu öğrenmek amacı ile 3000₺ YE yaptırdım dışarıdan gelen firmalar yapıyor her ilde FİYAT değişiyor
eimre Sonuç ne olursa olsun bende yavrumun iyimi kötümü öğrenmek için yaptırdım zannetmiyorum ki hiç bir anne evladına Kıyamaz ama bazı alt hastalıklar var bilmek bence hakkım diye düşündüm ve ben şuan bu stresle zaten bebeğime daha çok zarar veriyorum iyimi kötümü düşünmeden edemiyorum kuzum tabı ki sende kararını o yönde vermişsin saygı duyarım rabbim yavrularımızı korusun