Sidlya Fasulyemibeklerken benimde betahcg yüksekti bu ikili üçlü tarama testleri gerçekten maf ediyor anne adaylarını stresi ayrı dert
Sidlya Fasulyemibeklerken benim canım kombine yaş ve trisomy 13-18 diye 3 değer var ikili test olarak ayrı bir değer yoktu yaş 1/500 çıktı doktorumuz fetal dna önerdi hemen yaptırdık ama gerçekten kaç gündür araştırmaktan bi hal oldum sonuçlarımız tertemiz çıkar rahatlarız inşAllah
_hasret- Saltan valalhi genoks vardi o ankaraya gonderiyomus testi ama bu onemli degilki simdi her sehirde yapilip yurt disina gonderiyolar sonucun onemli yapilan yerin makinalari onemli bence
Sidlya Fasulyemibeklerken Benimde kan değerlerim yüksek çıktı doktoruma o panikle sormayı da unuttum bu beta hcgnin yüksek çıkması ne anlama geliyor siz sordunuz mu💕
Fasulyemibeklerken Sidlya sordum da kromozomla alakalı gibi birşey dedi pek açıklama yapmadı açıkcası inşallah tertemiz gelir sonuçlarımız rabbim büyüktür
Sidlya Eskiayse gözün aydın canım kan değerlerin kaçtı acaba darısı biz bekleyen annelere olsun inşAllah🤲🏻
dileksak Fasulyemibeklerken ikili taramamda 1/75 cikti. Ardindan Nifty yaptirdim. Cok sukur tertemiz su an 30+2
Sidlya dileksak sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah ikili tarama da kan değerleriniz nasıldı beta hcg değerleri birde kombine risk oranınız kaçtı acaba💕
Fasulyemibeklerken dileksak Maşallah Allahım bana da nasip eylesin ve diğer haber bekleyen annelerimize de güzel sonuçlar almayı nasip etsin cnm dua edin 🙏❤️
Sidlya Fasulyemibeklerken bende okurken biri Allah korusun down sendromu tanısı demiş bazı arastırmalarım ise ileride gebelikte tansiyon veya düşük habercisi olabilir demiş sonuçlarımız temiz çıksa rahatlıcaz sizin yaşınız kaç acaba benim 31
Fasulyemibeklerken Sidlya benim tansiyonum düşüyor genelde düşüktür yani ama hamilelikte tansiyon zaten etkileniyor umarım hiç birşey çıkmaz en azından tansiyonumuzj takip ederiz ona göre yememeye çalışırız bazı yiyecekleri
Fasulyemibeklerken Sidlya ben geçen hafta verdim muhtemelen yarın ya da cuma haber gelir diye umuyorum gelmezse pazartesiye sarkar gelse bir an önce insan aklından çıkaramıyor
Sidlya Fasulyemibeklerken aynen öyle bebeklerimiz sağlıklı olsun kendimizi kontrol altında tutmaya çalışırız inşallah
Teacherella1 Fasulyemibeklerken benimde ultrsn bulguları normal beta yüksek çıktı sizin beta değeri kaçtı acaba ? Benim beta 65,8 ppa 2,04 yazıyor. Beta şüphelendirdi dedi 4lü verdim. Keşke baştan nıft yapsaydım diyorum beklemek çok zor