Ben tüp bebek tedavisi öncesi yaptırmıştım,normaldi.Sonra hamileliğimin 7. Haftasında yanlışlıkla istenmiş benden,onuda yaptırdım malesef.Normaldi,açlıkta normaldi...
Şimdi ki doktorum bunlara bakarak yükleme istemiyoeum,sadece kendim takip et dedi,tokluk 1. Saat olarak.Bi hfta kahvaltıdan sonra,bi hafta öğle yemeği ve bi haftada akşam yemeğinden sonra dedi.Ama baktım yüksek çıkıyor,150-160 falan.Doktorum dikkat et yediklerine dedi.Ki ben yüklemw yapsaydımda,yüksek çıksaydı da dikkat et diyecekti.Şunları ye bunları yeme diye saydı ama ben kafaya taktım,resmen aç bıraktım kedimi.Buna rağmen yine geçiyordu 140 ı.
Bebekte normal kilosunda,bende kilo almadım çok.Doktor sanırım bunlarıda göz önünde bulundurarak çokta üzerime gelmedi.Yani doğru beslenmeyle olacak bişeydi.
En son kontrole gittiğimde kalçada gerilik var deyince çok korktum ve dedim şeker falan ölçmeyeceğim,yiyeceğim ne var ne yok 🙂
Şimdi doktor da sormuyor ölçüyor musun diye,bende strese girip aman onu yemiyim bunu yemiyim demiyorum.Bebekte hala haftasıyla uyumlu kiloda,bende öyle sayılır...