mervklc morpella İnstagramda Tugba Kuğu diye bir sayfadan canım @tugbakugu_forbaby bakabilirsin canım🥰
Poyraz_basak nev_hena normalde çok birşeye ihtiyac olmuyor zaten 1 gün normal.dogumda kaldım oğlumda hasta bezi anne için ağustosta doğum yapmıştım bir elbise birde pijama takımı koydum elbiseyi sancı çekerken giydim 😄 küçük bir kaba mama koyulmali bebek bezi 3 takım bebek kıyafeti çok.bile.aslinda neolur ne olmaz diye tarak üstüne ceket tarzı birşey çok usumustum ağustosta doğum.yapmama rağmen kan kaybettigim için sanırım çokta abartmamak gerekli ama bu sefer pandemiden dolayı yatağa çarşaf yastık kılıfı götürmeyi düşünüyorum bakalım
Elifyali mervklc başka subelere bakiyim cok tesekkur ederm her baktgm da kucuk boy oluyo… Şansima bi denk getiremedim… 😂
mervklc Elifyali ay bende kaç A101′e baktım aynı şekilde sadece küçük boy vardı neyseki sonunda buldum🥰 olmadı netten sipariş et canım
Tahaninannesii mervklc bende bu şekilde yaptım çok düzenli duruyor, hem hastaneden dönüşte açmadığınız ürünler tertemiz kalıyor🙈 Bunu ben buldum sanıyordum meğer herkes bu poşetlerden kullanıyormuş, bir ben değilmişim düşünen😂
Suzii-90 mervklc kilitli posetler cok iyi fikir canim bana da iyi fikir oldu cok duzenli olmus Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Evremadas mervklc Ah canım aynı zamanlarda doğumumuz bende bugün hazırladım, hatta bayağı yoruldum hazırlarken son günlere bırakmamak lazımmış cidden. Hem benimkiler hem bebeğinkiler bayağı yer kapladı senin gibi tek tek hurçlara koydum ama fazla mı aldım bilemedim:)
mervklc Evremadas ben bugün bebeğimin çantasını hazırladım yarında kendi eşyalarımı hazırlicam canım bir güne sıgdırmak istemedim yorucu olduğu için sende keşke öyle yapsaydın🥺🥰
mervklc Sehertass canım ben A101′den aldım ama sen Migros Yunus market gibi büyük marketlerede bak bulamazsan🥰
Tahaninannesii Sehertass ben Migros’tan almıştım kloroplastın kilitli poşet, buzdolabı poşetlerinin olduğu bölümdeydi canım
Evremadas mervklc Cidden çok yoruldum, gün geçtikçede yoruluyorum neden böyle oluyor acaba? Durduğum yerde duramazdım bu aya kadarda öyleydi