seymacambayraktar rsm_0026 hiç bir bilgim yok canım keseni daha önce gördün mü geçmiş olsun inşallah düşük değildir 🥰
Merve_kucuk rsm_0026 Ağır bişey falan mi kaldırdınız. Yada yakın zamanda birliktelikmi oldu. Ne desem yanlış olur. Her ihtimale karşı doktora gidin geçmiş olsun 🌸
Mutiess rsm_0026 doktorunuza danışmalısınız hamilelikte pembe kahverengi ve kırmızı akıntılar normal karşılanmıyor. 🙏🏻 Rabbim evladınızı size bağışlasın🙏🏻
EsraKMR rsm_0026 doktora git canım bnmde kahverengi lekelenmem olmustu ama durduk yere oldu yerlesme lekesi dedi gecti sonra ilişkiyi bi süre yasaklamıstı bize ve dinlenmemi istedi sen de bi doktorunla görüş
Mutiess rsm_0026 ve doktor size ilişki yaşayabilirsiniz dediği zaman yaşayabilirsiniz bebeğinizi tehlikeye atmanız çok yanlış size yeni tutunuyor 🙏🏻
Merve_kucuk rsm_0026 Ederim 🙏🏻 Rabbim korktuğuna uğratmasın bebeğinizi size bağışlasın 🙏🏻💜 Prensesinizi yazacaktım 🤗
EsraKMR rsm_0026 Hiç korkma progestan verir muhtemelen doktor ben fiti olarak kullandım 1 haftada gecti şükür darısı sana bende cok korkmustum gecti gitti işte
Sugibi_34 rsm_0026 Benimde olmustu kahve rengi lekelenme hemen doktorumla gorustum düşük tehlikesi olarak degerlendırıyoruz dedı ve hemen progestan kullanmaya basladım sızde doktora gitmelısınız hayırlı haberler alırsınız inşallah 🤲