Zezeeeyyldrm Mrv2016 bennn bennn Sık idrara cikma, istahsizlik ve midde de yanma var baskada biseycik yok
Busexxx Mrv2016 sık idrar mide bulantısı baş dönmesi halsizlik ve kaşıklarım da hafif ağrı oluyor ara ara 5+1 deyiz
Mrv2016 @Zezeeeyyld Zezeeeyyldrm Benimde hafif hafif bulantılar halsizlik uyku hali sık idrara çıkma🙈 ne güzel bir duymuş bunlar sizede hayırlı olsun😘 keseyi gördünüzmü
Zezeeeyyldrm Mrv2016 tesekkur ederim seninde hayirli olsun evet keseyi gordum 4+6 da beklemedeyim kalp atisini duymaya gitcem ama süreyi uzattim birazcik sen
Mrv2016 Zezeeeyyldrm tşk ederim aaa erken görmüşsün ben perşembe keseyi görcem. Benim tüp bebek yavaş ilerliyo sürecim
Ozzzzz_ Zezeeeyyldrm canım bende 4+6 yım bugün gittim kese gözükmedi ama ultrasonla baktılar alttan muayene etmediler , senin nerden gözüktü acaba. ?
Zezeeeyyldrm Mrv2016 benimde igne kullanmam gerektiginden dolayi doktorum erken ogrenirsen iyi olur erken baslanir igmeye diye aslinda pekte umutlu degildim kürtajdan sonra bi sure hamile kalamamistim nasip oldu insallah bu sefer saglikli ilerlerde.
Zezeeeyyldrm Ozzzzz_ benim karindan gozuktu canim betam baya yuksekti betadan kaynaklidir senin en son kacti benim 7602
Zyneepemree 5+6 dayım henüz doktora gitmedim fakat sabah bulantılarım başladı koku hassasiyetimde var en ufacık bir koku da direk midem bulanıyor
Ozzzzz_ Zezeeeyyldrm benim cuma günü adetimden 3 gün geçince 375di betam bu cuma gözükebilir dedi doktor ama ben pazartesi veya salı gidicem
Emneyldzlrr50 8+1 bulantı sık idrara çıkma uyku kalp atışını dinledik çok şükür Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın öncesinde düşük yaşadım bende
Zezeeeyyldrm Ozzzzz_ erken gitmissin ben sabah bi doktordan video dinledim 3000 uzeri kese gorunuyormuş
elifulup 5+4 benimde hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inşallah. Sadece sık idrara çıkma var bende başka belirti yok 😊
Mrv2016 Ben 3 kere test verdim benim tüp bebek olduğu için transferimin 9günümde ilk testim 89.98 di ikinci testim 135.11 üçüncü testim 260.03 dü 2 gün arayla kan verdim perşembede kese görmeye çağırdı doktorum Şuan 5+3 deyim