Pnrss06 Merhaba arkdaslar,Kan pıhtılaşması icin dr oksapar4000 yazdı rapor cıkarttı fakat 9 kutu icin cıkan ücret 283 tl.Böle ödeyen varmı.Yada ödemiyosanız raporda ne olarak geciyo.
yasemin333 Pnrss06 bende raporlu alıyorum 9 kutu aldığım da oldu hiç ödemedim.Raporunuzda hastalık olarak ne yazılmış
ZeynAnk Pnrss06 benim de raporum var 9 kutu aldım 1 TL bile ödemedim. Genetik test yapılmış mıydı hangi genlerinizde mutasyon var? Burada duydum birkaç kişiden rapor olsa bile para ödeyen rapora göre değişiyor mu acaba.
Pnrss06 Arslnyldz valla anlamadım ilk kutudada 40 tl ödedim simdi azaldı diye eczaneye gittim 283 yl fark diyince bıraktım almadım buda zor bulunan bi igne artık napıcam bakalım dr la konusucam
Havvaylmz ZeynAnk eğer rapor cikartıldıysa ücretsiz alınıyor ama ücretsiz ben 3 kutu kullandım kutusu 35 TL civarıydı
Nvkdkdkd 08.01.16 - Primer ve sekonder trombofili olan hastalar(D68.8) Benim tanım bu şekilde geçen gün 10 kutu aldım para ödemedim .
Pnrss06 e_doga her gittigimde zaten muayene parası ödüyorum öZel hastaneye ayrıca bu 283 tl icinde 8 tl si muayene ücretiymis
Rabia54_ Pnrss06 canım şuan 34 haftalığım en basından beri kullanıyorum hiç ücret ödemedim şimdiye kadar raporlu olduğu içinde zaten bitince doktora falan yazdırmadan direk eczaneden alıyorum
Pnrss06 Rabia54_ benim raporum daha yeni ilk kutuyu aldım 40 tl fark ödedim bugunde diger 9 kutuyu alacaktım ki 283 lira fark cıkarttılar
nevaasaf Pnrss06 canim benimde başıma geldi hemen doktoru aradim meger isim yanlış girmiş rapora duzelttirdim hemen sende duzeltebilirsin
nevaasaf Bende hic para odemiyorum kac aydır canim gecen ay 10kutu aldım yine bes kurus vermedim bende anlamadım 🤔
Beyzabuglem Pnrss06 canım onun raporla alakasi yok doktorla alakaliymis ben SSK yi aradım senin doktorun devletin tamamini ödediği raporu çıkartmamis dedi yarı yarıya ödüyomus benim raporum
939393 Pnrss06 bende hamileliğimin basından beri kullanıyorum raporum var ama rapordaki düzenlemeye göreymiş bende 3 kutusuna 95 tl falan ödüorum raporla alakalıymış
Pnrss06 939393 evet eczacııya sordum raporla alakalı kod varmıs bi kodda ücretsizmiş bi kodla ücretliymis.
MerveKaya38 Pnrss06 bana da 9 kutu karşıladı devlet ücret vermedim adı üstünde devlet karşılıyor . Raporda 10 kutu yazıyordu devlet 9 u karşıladı . Hangi geninde pirtilasma varsa o yazıyor kağıtta üzerinde rapor yazıyor canım. Bazı ezaneler para koparmak için şu kadr ödeme yapın diyor ama ceplerine atiyolar sizde çıktı isteyin neye para vercem diye ben fiş istiyorum bakıyorum öyle verceksem doğruysa vermiyorum yoksa yalanını cikartiyorum .
Pnrss06 MerveKaya38 iki eczaneye gittim ikiside aynısını söyledi ben anlamadım gercekten.Raporda tanı VENÖZ YETERSİZLİK (KRONİK) (PERİFERİK) bu yazıyo sizlerde ne yazıyo